Jump to content

Новак Ђоковић - многаја љета

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Новак савладао Поспишила

Најбољи тенисер Србије Новак Ђоковић савладао је са 2:0 Васека Поспишила и пласирао се у трече коло турнира у Истборну. Противник Новаку у трећем колу биће бољи из дуела дбојице Американаца Доналда Јанга, тренутно 47. играча света, и Џереда Доналдсона који је тренутно на 65. позицији.

Новак Ђоковић је успео сигурном игром да савлада за надигрвање расположеног Васела Поспишила за око сат и 30 минута игре.

У борби, рекло би се равноправних ривала, победу са 6:4 и 6:3 у сетовима однео је Ђоковић захваљујући највише искуству и великој концентрацији у самим финишима сетова, када је успевао да избори шансе за предност које је потом претварао у победоносна вођства.

Овом победом Новак је уписао и пети тријумф у дуелима са Поспишилом и добро почео припреме за сезону игара на трави.

Противник Ђоковићу у трећем колу биће бољи из дуела дбојице Американаца Доналда Јанга, тренутно 47. играча света, и Џереда Доналдсона који је тренутно на 65. позицији.

Очекује се да че они снаге одмерити током поподнева и да ће Новак сазнати име наредног ривала.

rts

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

• 7 months later...

@Grizzly Adams i @Trifke  sinoc ste me opasno iznervirali. To da ispovedite, obavezno :).

Nije mi se dopalo kako pisete o ovo dvoje fantasticnih ljudi. Pogledajte ove dve emisije i shvaticete koliko su stvari koje ste pisali petparacke.

Novak je institucija i tesko da na njega moze bilo ko da utice, jer kako kaze njegov otac za njega su ljudi iz njegovog okruzenja samo "tehnicko osoblje" pa cak i oni (roditelji) sami. 

A prica prica o zloj i hladnoj veganki tek ne pije vodu, nakon sto odgledate ovaj intervju. 

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Таша рече

@Grizzly Adams i @Trifke  sinoc ste me opasno iznervirali. To da ispovedite, obavezno :).

Ми да се исповедимо што си се ти изнервирала... Women 101... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Таша рече

Nije mi se dopalo kako pisete o ovo dvoje fantasticnih ljudi. Pogledajte ove dve emisije i shvaticete koliko su stvari koje ste pisali petparacke.

Novak je institucija i tesko da na njega moze bilo ko da utice, jer kako kaze njegov otac za njega su ljudi iz njegovog okruzenja samo "tehnicko osoblje" pa cak i oni (roditelji) sami. 

A prica prica o zloj i hladnoj veganki tek ne pije vodu, nakon sto odgledate ovaj intervju. 

Hakuna mathata!

5a8c52700272f_hakunamathat.jpg.457c83f97aa539b7f394d9fc5f219ad3.jpg

Niko nije rekao da je on svetac vec da mu je ovo nezno stvorenje problem. :)))

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Lady Godiva рече

Стварно, људи, што пишете о Нолету овде? Ено Бајагина тема зврји празна. :D

или овде о Бајаги да почнемо, можда се тема развије :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Trifke рече

Hakuna mathata!

Niko nije rekao da je on svetac vec da mu je ovo nezno stvorenje problem. :)))

Mislim stvarno Trifke?! Ne znam na osnovu cega donosis takve zakljucke? Kucni si prijatelji pa poznajes prilike ili na osnovu informacija iz Informera i Kurira? 

Uradi i ti domaci pa da razgovaramo, ovako stvarno gubi smisao. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Таша рече

Dok ne uradis domaci ne javlaj se :)))

Да погледам интервју?

Па не сумњам уопште да у контролисаној ситуацији каква је ТВ интервју она уме да се представи супер. Али то је ЕПП.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Да погледам интервју?

Па не сумњам уопште да у контролисаној ситуацији каква је ТВ интервју она уме да се представи супер. Али то је ЕПП.

Dobro, deder na osnovu cega si doneo sud o njoj. Na osnovu licnog poznanstva ili neke vrste medija?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Таша рече

Mislim stvarno Trifke?! Ne znam na osnovu cega donosis takve zakljucke? Kucni si prijatelji pa poznajes prilike ili na osnovu informacija iz Informera i Kurira? 

Uradi i ti domaci pa da razgovaramo, ovako stvarno gubi smisao. 

Ti mislis da ja padam na sladunjave intervijue. Davno sam naucio da nikada ne treba verovati sladunjavim zenskim pricama. One su zabavne ali nisu realne! ;) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Trifke рече

Ti mislis da ja padam na sladunjave intervijue. Davno sam naucio da nikada ne treba verovati sladunjavim zenskim pricama. One su zabavne ali nisu realne! ;) 

Za tebe isto pitanje kao i za kolegu Grizlija, na osnovu cega si doneo sud o njoj? Koji je to ne sladunjavi intervju bio? Ili je licno poznajes?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Таша рече

Dobro, deder na osnovu cega si doneo sud o njoj. Na osnovu licnog poznanstva ili neke vrste medija?

Па ставио сам тамо на другој теми видео једног "инцидента" који смо коментарисали.

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Таша рече

Za tebe isto pitanje kao i za kolegu Grizlija, na osnovu cega si doneo sud o njoj? Koji je to ne sladunjavi intervju bio? Ili je licno poznajes?

Da si pratila ono sto pisah znala bi. Budista (ili nesto slicno)  i vegeterijanac a i ima neki video koji je Grizli postavio. Za mene je ona out! 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...