antics Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Дуња је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Гост, Zayron and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Данијел Драгичевић, Милан Меденица :), RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Jes' da mi je ovaj malko degutantan, ali ne treba zamjerati na umjetničkoj slobodi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Jes' da mi je ovaj malko degutantan, ali ne treba zamjerati na umjetničkoj slobodi. Traditores! Prodali ste duše Mamonu! Ovo je staight system and desktop for straight machines! http://rlrr.drum-cor...ting/linux/2188 http://rlrr.drum-cor...uting/linux/601 greengrin Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Traditores! Prodali ste duše Mamonu! Ovo je staight system and desktop for straight machines! http://rlrr.drum-cor...ting/linux/2188 http://rlrr.drum-cor...uting/linux/601 greengrin Daj ne me zezati. Nas je šestorica ovde (ono jest da nema zvocanja ni depresije na poslu, ali ipak je to monotono) pa sam ja mislio da malo osvježim radne prostorije tako što ću svojim kolegama da napravim po jedan ovakav desktop wallpaper. Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 http://udruzenjepvlps.org/portal/ Zayron је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Daj ne me zezati. Nas je šestorica ovde (ono jest da nema zvocanja ni depresije na poslu, ali ipak je to monotono) pa sam ja mislio da malo osvježim radne prostorije tako što ću svojim kolegama da napravim po jedan ovakav desktop wallpaper. Ne zezam, šta fali našim posterima? I Linux ima šta za pokazat ! Uostalom na ovoj vrućini su svakako bolji od ovakvog, jadni Rusi! Ђуро Станивук and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Ne zezam, šta fali našim posterima? I Linux ima šta za pokazat ! Uostalom na ovoj vrućini su svakako bolji od ovakvog, jadni Rusi! Izvini, ja sam otišao na nešto totalno drugo... Nebitno... Da, i ja mislim da je Linux po mnogo čemu bolji od Windowsa-a (pa čak i po kolekcijama desktop pozadina). Kod kuće mi je instaliran Ubuntu. Štaš' na poslu moram koristiti Windows zbog drugih, no dobro.... Do skoro mi je ovo bio desktop na kućnom kompu. Tema iz animiranog filma Ghost in the Shell. Милан Меденица :) and Zayron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Izvini, ja sam otišao na nešto totalno drugo... Nebitno... Da, i ja mislim da je Linux po mnogo čemu bolji od Windowsa-a (pa čak i po kolekcijama desktop pozadina). Kod kuće mi je instaliran Ubuntu. Štaš' na poslu moram koristiti Windows zbog drugih, no dobro.... Do skoro mi je ovo bio desktop na kućnom kompu. Tema iz animiranog filma Ghost in the Shell. Ja sam nainstalovao ovaj najnoviji Ubuntu prije nekoliko dana ali ostao mi samo kratko, par dana, zamjenio ga s Fedorom. Moj IBM PC ne podnosi sredinu Unity, prije je odbijao bilo šta pomaket s njom, kod ove najnovije verzije tek mi je uspjelo da ga prihvati, akceptuje aliopet bili problemi s tim, usporio se totalno pa sam morao na Fedoru. Vjerovatno zbog male RAM memorije, nije dovoljna za Unity, treba veća. Evo jedan originalni destop od Fedore koji mi se najviše svidio. Данијел Драгичевић је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јул 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 heh evo i mog, mada imam taj folder sa raznim slikama pa se menjaju stalno inače- ovako izgleda moj 'radni' desktop jer sam ovih dana radila taj istraživački- sledi 'čišćenje' uskoro Милан Меденица :), Zayron, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 5, 2012 Пријави Подели Написано Јул 5, 2012 Zayron је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јул 6, 2012 Пријави Подели Написано Јул 6, 2012 heh evo i mog, mada imam taj folder sa raznim slikama pa se menjaju stalno inače- ovako izgleda moj 'radni' desktop jer sam ovih dana radila taj istraživački- sledi 'čišćenje' uskoro Joj joj... Tako se radi Svot analiza, a? Sa instaliranim Abby Fine Reader-om. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука