Гости Guest - . . .- Написано Децембар 22, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Јесте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2011 који сте смарачи, јел сте обратили на назив теме ... већ постоји тема о линуксу и виндоузу, па и посебна за сваки ОС. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2011 brate izgleda da si zalutao u temu, aj javi se na chat jer ne znam zasto al ne mogu da ti posaljem poruku na privates Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 23, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2011 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2011 Upravo sam uradio redizajn sajta: http://www.ninja.org.rs CMS je Joomla 1.5, a Template je modifikovani Game Crusade. лепо урађено Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јануар 17, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2012 Uh kako je lijep a? A nije ni skup. Samo 25.000 KM + PDV. Šta je to za mene? Samo da hoće da mi isplate zaostatke od onih nekoliko upravnih odbora i to je to. Naručujem maŠinu, palim i dolazim da vas obilazim po kućama. trtrtrtr Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 30, 2012 Пријави Подели Написано Март 30, 2012 Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Март 30, 2012 Пријави Подели Написано Март 30, 2012 Милан Меденица :) and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Далибор Савић Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Далибор Савић Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Нешто сам се зезнуо, неумем да аплодујем сличку!? Што није лепо и просто постављена опција за атачмент??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Март 31, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Далиборе, не знам како си радио, али мораш негде да хостујеш (-аплодујеш) слику, нпр одавде : http://www.freeuploadimages.org/ Затим са аплодоване слике, тамо узмеш УРЛ слике, и овде у оквиру таба за опције (имаш ону иконицу изнад image) унесеш УРЛ слике и сачуваш .... И тада ће се појавити цела слика, овако неће само из атечмента ... односно буде малечка. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 bgpj је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 баш те "обичне" просјечне кориснике би ја бацио на линукс. Kad mi igrice prorade na istom, prelazim. Dotle. No way. :P oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 А је л` ви ово стварно држите на деску или је само за пригоду теме? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 http://iskusenik.forumer.com Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука