Zayron Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Стари GNOME, GNOME2 је био употребљивији од GNOME3, a и од Unity... Zbog tih novotara u Ubuntu ja sam prešao na Mageiu, i tamo Mandriva počela sa komercijalnim novotarstvom a radi toga je sad ta Mageia, ona je orthodoxno linuxovo krilo, fork Mandrive. Inače je Ubuntu danas neupotrebljiv za stare PC zbog tih novih nabudžanih okruženja, jedan PC mi crkno čim sam na njega naisntalovao novi Ubuntu, njegov vrhunac bio taj s tom smeđo-narandžastom pticom, hahahaha. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Стари GNOME, GNOME2 је био употребљивији од GNOME3, a и од Unity... Čekaj,ja mislim da sam upravo na taj GNOME 3 ^_^ ...a šta misliš pod upotrebljiviji? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 Čekaj,ja mislim da sam upravo na taj GNOME 3 ^_^ ...a šta misliš pod upotrebljiviji? Sarcasm: Па да са таквим графичким окружењем може да се уради и нешто још, осим да се гледа у монитор... Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 Fuduntu blue је реаговао/ла на ово 1 "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 upravo sam prešao na KDE.To je ustvari okruženje koje mi najviše odgovara bivajući da sam dete Windows-a . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 беште на другу тему ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 I ja sam prešao na KDE i sada koristim Kubuntu Oneric na novom laptopu (Acer AS5750G). Rado bih ostao na Lucidu, ali strarim kernelom kernela ne radi wireless. Jedino što me još uvek nervira je wl driver za Broadcom wifi antenu (Broadcom je smeće) jer ne podržava injectovanje, tako da ću morati da krpim kernel da bi mi radili Kismet i Aircrack-ng. Inače, evo mog sajta linux-hax0r.hostoi.com Да ли си испробао можда Pardus? Некако ми се чини да је Kubuntu трома дистрибуција... или барем да је била у доба када сам га ја испробавао... "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 http://www.youtube.c...nz?feature=mhee Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 21, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 Не знам шта да кажем...мени је Линукс тешко смарање... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 Не знам шта да кажем...мени је Линукс тешко смарање... Слажем се Обичном, просечном кориснику ништа не фали у Windowsu. Осим ако мора да плати Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 @Protagoras Šta predstavlja taj avatar, te tačkice? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Не знам шта да кажем...мени је Линукс тешко смарање... http://www.reichel.net/opensource/linuxtop10.html Слажем се Обичном, просечном кориснику ништа не фали у Windowsu. Осим ако мора да плати баш те "обичне" просјечне кориснике би ја бацио на линукс. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Ствар је чисто практичне природе. Ја бих одавно прешао на линукс кад бих имао драјвере и потребан софтвер. Мени на пример треба за музику. Професионални аудио софтвер (укључујући и драјвере за уређаје) долазе углавном у две варијанте: за windows и за mac. Наравно, изабраћу јефтинију варијанту - а то је обичан PC са windows-ом. Да Apple, у старту, кад је настајао персонални рачунар, није форсирао са високим ценама, сигурно би имао много већи удео тржишта. Битка за тржиште PC оперативних система је одавно решена - windows је практично на сваком рачунару. Данас се води битка на тржишту мобилних уређаја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Ствар је чисто практичне природе. Ја бих одавно прешао на линукс кад бих имао драјвере и потребан софтвер. Мени на пример треба за музику. Управо, профи софтвер је оно што линуксу највише фали, мада има јако лепих изузетака. http://bibblelabs.com/products/bibble5/ Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Microshit je izgubio bitku na polju servera - tu su Unix i Linux neprikosnoveni. I na polju mobilnih gubi jer ga je Android (Linux) daleko nadmašio. Jedino što ih drži u životu na PC tržištu su igrice i neki profesionalni programi koji postoje samo za tu platformu.Чуо сам да је Mi¢ro$oft некако издејствовао да део прихода од продаје Android телефона иде њему... "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука