Милан Меденица :) Написано Мај 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Медо имам исти тај звучник розе у доњем десном гулу.Кажи ми како да нађем микрофон да појачам.Много ми се слабо чује? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Медо имам исти тај звучник розе у доњем десном гулу.Кажи ми како да нађем микрофон да појачам.Много ми се слабо чује? https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1218.msg446241.html#msg446241 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 девојке, свака част на мањку иконица и лепоти слика smej.gif 0102_laugh facenew22222222 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 26, 2011 Пријави Подели Написано Мај 26, 2011 Ovo je original Xubuntu glavni desktop kakav dođe pri instalaciji. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Ovo je linux Menta/Mint desktop. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 1, 2011 Пријави Подели Написано Јун 1, 2011 Ovo je linux Mageia - na slici je Храм Знамения Пресвятой Богородицы u Dubrovicy, Podolsk, Rusija Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 2, 2011 Пријави Подели Написано Јун 2, 2011 Linux - novi distro Mageia, odnož Mandrive, prvi stabilni ISO izašao 01.06.2011. na slici verzija s GNOME desktopom. Ostale informacije na: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,13755.0.html Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 12, 2011 Пријави Подели Написано Јун 12, 2011 добро нам дошао 0110_hahaha одличан надимак 0110_hahaha 0110_hahaha Боље вас нашао! Надам се да ћу бити од користи, колико могу. А надимак сам смислио за учествовање у дискусијма мале, али одабране, OSX86 заједице, да знају да ”има нас Чворовића” smej.gif, па ми се свидео и остаде smej.gif Ako imas instaliran OSX na nekom ne-Apple racunaru ima ovde zainteresovanih za instaliranje. Pa bi im adobrodosao neki savet. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука