zoxy Написано Јун 2, 2010 Пријави Подели Написано Јун 2, 2010 zoxy, kakve greške lovi ovaj error repair.. je l dobar Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Јун 2, 2010 Пријави Подели Написано Јун 2, 2010 @zoxy Ако Вам непретставља проблем дајте ми линк RapidshareAutodownloader.... greengrin Немој да ми персираш линк ћу ти послати на ПП мада је ово апликација бесплатна . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2010 еј шангајац, а што користиш JDownloader, кад има https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/11243/ Користим га зато што не знам за тај 1405_love Ал` сад га скидам ахааааа.дакле само поотвараш по табовима шта оћеш да скинеш и крене само аутоматски после одбројаног времена. Mislis, samo otvoris i ne mrdas? Ni kaziprstom?Ono, otvoris npr. 5 tabova, i oni sami krenu redom odma` ili kako? 291291291 Objasnjenje potrebno i prihvatljivo, add sam instalnuo, al` odbiVam da ga upotrebim zbog radi nepoznavanja istog... ocekujem odg... аха, само мораш да оставиш отворене табове док не крене ...није ни да једу меморију ... ја то решим овако: отворим један прозор за скидање, а други за сурф, и онда на миру све радим 1405_love само је потребно да онај искачући дијалог, што те пита где хоћеш да сачуваш дотични фајл, да подесиш да аутоматски одговара 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ArcticSilence Написано Јун 3, 2010 Пријави Подели Написано Јун 3, 2010 zoxy, kakve greške lovi ovaj error repair.. je l dobar Ja već neko vreme koristim CCleaner, kako ranije na WinXP Pro, tako i sada na Windows 7 Ultimate i poprilično sam zadovoljan. Uostalom, pola čudesa koja se predstavljaju za čistače sistema, antispyware i slično nisu ništa drugo nego maska za vesele trojance. Link za free download CCleaner (ne dajte da vas zbuni što traže novac, to je na dobrovoljnoj bazi - samo kliknite sa kog servera želite da skinete instalaciju) http://www.piriform.com/ccleaner/download Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Јун 4, 2010 Пријави Подели Написано Јун 4, 2010 Izvinjavam se malo mi je nesređen desktop А зашто су ти пречице на радној површини поплавеле како си успео да их тако попставиш питам из радозналости , ја знам како се то постиже и како се уклања али мени се то никада није десило на мом компу али сам се сусретао са тим дешавањима , променама како год. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2010 ма ставио је позадину за иконице да не буде транспарентна већ плава, највероватније. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јун 4, 2010 Пријави Подели Написано Јун 4, 2010 @zoxy Ако Вам непретставља проблем дајте ми линк RapidshareAutodownloader.... :0104cheesy: Немој да ми персираш линк ћу ти послати на ПП мада је ово апликација бесплатна . http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 4, 2010 Пријави Подели Написано Јун 4, 2010 Ево и ја да ставим мој десктоп .gif' class='bbc_emoticon' alt='crvenilo' /> Пошто је велики, ево мала сличица, па ко хоће да је види целу, нека кликне на њу gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 4, 2010 Пријави Подели Написано Јун 4, 2010 Ево и ја да ставим мој десктоп .gif' class='bbc_emoticon' alt='crvenilo' /> Пошто је велики, ево мала сличица, па ко хоће да је види целу, нека кликне на њу gringrin ukrao sam ti sličicu ! ja , inače stalno menjam pozadinu ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јун 4, 2010 Пријави Подели Написано Јун 4, 2010 Ја не баш... увек дуго држим једну. Ову сам чак ставио себи и на интернет медија таблет... Ако хоћеш, могу ти послати линк за целу слику како треба... У ствари, ево: http://content.wallpapers-room.com/resolutions/1680x1050/E/Wallpapers-room_com___Earth_Wind_WS_by_casperium_1680x1050.jpg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 4, 2010 Пријави Подели Написано Јун 4, 2010 Ја не баш... увек дуго држим једну. Ову сам чак ставио себи и на интернет медија таблет... Ако хоћеш, могу ти послати линк за целу слику како треба... У ствари, ево: http://content.wallpapers-room.com/resolutions/1680x1050/E/Wallpapers-room_com___Earth_Wind_WS_by_casperium_1680x1050.jpg hvala hvala hvala hvala . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 ма ставио је позадину за иконице да не буде транспарентна већ плава, највероватније. to je,valjda appearance-default(blue) ps:izvini zoxy sada vidjeh ovo "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 И како сад да обришем ову иконицу Римтутитуки-Слушај вамо? Кад хоћу "каже" ми: eror deleting file or folder-Cannot delete file:Cannot read from the sorce file or disc (ваљда сам добро написала, не знам енглески). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Evo ovde je Medo fino objasnio .... jedan član imao isti problem: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1218.400.html A što obrisa Rimtutituki? Super muzika...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука