RYLAH Написано Фебруар 29, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Може ли поново број жиро рачуна, пошто код мене нешто неће да се прикаже у оном првом одговору, пише само да је Банка Интеза, макар и на пвт? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Фебруар 29, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Може ли поново број жиро рачуна, пошто код мене нешто неће да се прикаже у оном првом одговору, пише само да је Банка Интеза, макар и на пвт? Исти случај... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Ево још једном: obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Као што видите, коначно смо прешли на нови самостални сервер. За нас који све ово уређујемо је заиста највећи догађај у историји Поука.орг Немојте сумњати да ћемо се зауставити само на овоме. Колико синоћ смо започели један нови пројекат који ће, ако Бог да и ако будемо имали свест заједничког умрежавања (а заправо то и проистиче из искуства литургијске заједнице), направити сајт који ће моћи да обезбеди бесплатан простор и брзину рада за све оне који имају православне сајтове (почев од епархијских, црквених, личних...). Да вам не објашњавам пуно... сајт ће бити на посебном домену од Поука, а опет у оквиру Поука. Такође, биће интегрални део Адресара који већ дуже време радимо. И даље Вас молимо да нам помажете са Вашим прилозима на неком месечном нивоу (колико ко може), да би смо наставили са даљим радом. Захваљујем се свима који помажу, који су помагали и који ће помагати сајт на било који начин: прилозима, писањем, квалитетним дискусијама, разним духовним садржајима... Јесте ли осетили колико сајт сада брзо ради? Нема никаквих застоја... Nikadel and Презвитер је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Ми ћемо да поставимо један банер са позивом да људи помогну и уплате ако желе. Морамо да имамо редован месечни прилив од бар 100 евра. Што буде више то је боље јер онда можемо да радимо друге ствари које су нам потребне за добар рад. Ево једна ствар: Зар није лепо да форум некоме ко се заиста овде трудио поклони нешто, неко лепу стварчицу, уплати интернет неком нашем члану који нема тренутно новца или тако нешто? Заиста, то је ништа наспрам оног што добијамо. Иначе, са свим овим сте потврдили да нам свима много значе Поуке. У среду 07. марта у 21:00 за све вас имамо једно специјално изненађење, видео предавање. Једна посебно цењена личност код нас, у нашој Цркви. Нећемо вам рећи о коме се ради... стрпите се мало... Лидија Миленковић and poelbuster је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 29, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Ми ћемо да поставимо један банер са позивом да људи помогну и уплате ако желе. Морамо да имамо редован месечни прилив од бар 100 евра. Што буде више то је боље јер онда можемо да радимо друге ствари које су нам потребне за добар рад. Ево једна ствар: Зар није лепо да форум некоме ко се заиста овде трудио поклони нешто, неко лепу стварчицу, уплати интернет неком нашем члану који нема тренутно новца или тако нешто? Заиста, то је ништа наспрам оног што добијамо. Иначе, са свим овим сте потврдили да нам свима много значе Поуке. У среду 07. марта у 21:00 за све вас имамо једно специјално изненађење, видео предавање. Једна посебно цењена личност код нас, у нашој Цркви. Нећемо вам рећи о коме се ради... стрпите се мало... Да се не презива Јевтић или Радовић? 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Хахахаха... не смем да кажем желим да заиста буде изненађење. Иначе, погледајте какав је сервер: Наравно, Мирослав то може много боље да појасни. Ово је потрошња на солидној оптерећености и посећености, од око 400 online корисника у секунди. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Фебруар 29, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 treba da razglasimo i po drugim pravoslavnim forumima. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 29, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Наравно, Мирослав то може много боље да појасни. Ово је потрошња на солидној оптерећености и посећености, од око 400 online корисника у секунди. Требало би направити неки тест који да се испроба како ће се MySQL понашати са много корисника истовремено. Можда користећи овако нешто: http://www.cyberciti.biz/tips/howto-performance-benchmarks-a-web-server.html Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Да, да... радимо на томе. То ће да нам буде одличан водич за све остало што будемо радили. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 treba da razglasimo i po drugim pravoslavnim forumima. Не, молим вас да то не чините. Довољно је овде. Већ много људи зна, па ко жели нека помогне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Драги пријатрељи, видите да по који пут "падне" сајт. Но, то није због недостатка брзине или сервера, већ што још неке ствари испитујемо. Мислим да ће вечерас од 00:00 да одрадимо још једну операцију коју морамо, а после ће бити све на свом месту. Сајт има да ради "као ветар" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 хах, немој само да нас тај ветар одува Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 1, 2012 хах, немој само да нас тај ветар одува Неће, неће... испитујемо сада још како се шта понаша. Ево, још смо убрзали рад сада. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 1, 2012 Пријави Подели Написано Март 1, 2012 Драги пријатрељи, видите да по који пут "падне" сајт. Но, то није због недостатка брзине или сервера, већ што још неке ствари испитујемо. Мислим да ће вечерас од 00:00 да одрадимо још једну операцију коју морамо, а после ће бити све на свом месту. Сајт има да ради "као ветар" mislim da bi ovo trebali i na status da stavite није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука