Jump to content

Помозите опстанак и развој највећег православног сајта у Србији- Поуке.орг

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Ne razumem u čemu je problem da javno se postavi žiro račun, koliko sam razumeo nije neka velika cifra u pitanju, hvalimo se da smo najbrojniji forum koji osvaja i one nagrade zahvaljujući dobroj organizaciji i broju članova.

Jednostavno br. računa i konkretna cifra da se postavi, na primer treba da skupimo do tog datuma toliko ...

To vam je vojnički rezon, ne znam zašto komplikovati?

Подели на овим сајтовима

Да, и није потребна не знам каква сума, потребно је да се намири за одржавање сајта. Много изађе када плаћа један или два човека, па и неколико човека, али ако би плаћали многи од нас, по могућству свако по мало, ко може и колико може, онда би то била права ствар.

Лично бих волео да дам све из свог џепа, али криза је и код мене, као и код већине, једино заједно можемо да учинимо да буде ''безболно''. Свако да дâ најмање што може било би довољно. Мислим да толико можемо да учинимо за ову нашу форумску заједницу.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ne razumem u čemu je problem da javno se postavi žiro račun, koliko sam razumeo nije neka velika cifra u pitanju, hvalimo se da smo najbrojniji forum koji osvaja i one nagrade zahvaljujući dobroj organizaciji i broju članova.

Jednostavno br. računa i konkretna cifra da se postavi, na primer treba da skupimo do tog datuma toliko ...

Нисам хтео јавно да постављам, то ћу урадити када решимо нека питања код нас у Цркви.

За сада мора овако. Рекох, јавили су не доста људи и понудили помоћ и ја се искрено сваком захваљујем. Такође, позивам све који су ми се јавили а нису оставили имена својих ближњих- нека то оставе да их помињем на Литургији.

Ако што остане од завршетка рада на серверу и докуповине  проблематичне меморије, покрећемо фонд ЖРУ који ћемо користи за организовање Сабора, поклоне члановима, покретање нових пројеката итд...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Постоји ли могућност да нађете неког спонзора? Он би имао свој простор за рекламирање на сајту и форуму, а заузврат би финансирао све што треба.

Постоји, ако Бог да чим се уради велики редизај сајта приступамо томе.

Једино што никад неће на нашем сајту бити то су гугл рекламе и остали рекламни сервиси.

Подели на овим сајтовима

Ако што остане од завршетка рада на серверу и докуповине  проблематичне меморије, покрећемо фонд ЖРУ који ћемо користи за организовање Сабора, поклоне члановима, покретање нових пројеката итд...

Одлична идеја.

Подели на овим сајтовима

Нисам хтео јавно да постављам, то ћу урадити када решимо нека питања код нас у Цркви.

За сада мора овако. Рекох, јавили су не доста људи и понудили помоћ и ја се искрено сваком захваљујем. Такође, позивам све који су ми се јавили а нису оставили имена својих ближњих- нека то оставе да их помињем на Литургији.

Oče onda svima nama pošalji na PP, svi hoćemo.

Подели на овим сајтовима

Oče onda svima nama pošalji na PP, svi hoćemo.

Slažem se. 0409_feel

Подели на овим сајтовима

• Гости

Мислим да нема потребе, они који су видели и који желе, они су се јавили. Нема потребе да икоме шаљем поруке. Ако Бог да ускоро ћете и сами видети плод онога што смо урадили у пуном светлу.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Захваљујући онима који су чули молбу, обезбедили смо професионални софтвер за будући изглед сајта и форума који ће, ако Бог да, бити активан кроз неких месец-месец и по дана као и обезбедили довољну брзину и простор за сајт. Сада све тестирамо и одлично иде. Желимо да се поносите овим интернет местом у сваком погледу- и садржајем (који је најбитнији) али и техничким делом.

Оно што би могли да наставимо јесте покретање фонда ЖРУ, који ће бити наш интерни фонд из кога ћемо у будућности организовати окупљања, куповати интернет простор, организовати неку наградну игру на форуму, направити добротворну акцију...

Још једном хвала свима који су помогли и хвала онима који ће помоћи.

Подели на овим сајтовима

Захваљујући онима који су чули молбу, обезбедили смо професионални софтвер за будући изглед сајта и форума који ће, ако Бог да, бити активан кроз неких месец-месец и по дана као и обезбедили довољну брзину и простор за сајт. Сада све тестирамо и одлично иде. Желимо да се поносите овим интернет местом у сваком погледу- и садржајем (који је најбитнији) али и техничким делом.

Оно што би могли да наставимо јесте покретање фонда ЖРУ, који ће бити наш интерни фонд из кога ћемо у будућности организовати окупљања, куповати интернет простор, организовати неку наградну игру на форуму, направити добротворну акцију...

greengrin

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

ja sam najpre za to, pa onda sve ostalo

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ако Бог да и ако наиђемо на разумевање цркјвених власти, наш сајт с обрзиром на број посетиоца и функционалност може много помоћжи Цркви на хуманитарном плану. Но, о томе ћемо Вас обавестити када будемо покренули конретне акције, надам се што пре.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...