Juanito Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 4 минута, Poslednji Mohikanac рече My lady I will be honored to except your invitation! @АлександраВ Ти си стручна, колико је вероватно да неко коме је матерњи јењик енглески замени accept са except јер звуче слично кад се изговоре? Avocado, Agaton Vuzman, Danijela and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Ивице, рилекс! Paradoksologija, Poslednji Mohikanac and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 3 минута, Juanito рече @АлександраВ Ти си стручна, колико је вероватно да неко коме је матерњи јењик енглески замени accept са except јер звуче слично кад се изговоре? As I said: James Bond lives in Serbia! Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 5 минута, Juanito рече @АлександраВ Ти си стручна, колико је вероватно да неко коме је матерњи јењик енглески замени accept са except јер звуче слично кад се изговоре? Nije što si mi brat... Paradoksologija, Goku, АлександраВ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 19 минута, Poslednji Mohikanac рече My lady I will be honored to except your invitation! Нестрпљиво чекам фотке Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 17 минута, Juanito рече Ти си стручна, колико је вероватно да неко коме је матерњи јењик енглески замени accept са except јер звуче слично кад се изговоре? Готово невероватно Juanito, Poslednji Mohikanac and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Poslednji Mohikanac Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Управо сада, АлександраВ рече Нестрпљиво чекам фотке Pokusao sam i na ovoj temi da postavim neke fotografije iz Jamajka i Francuska ali nije hteo da prihvati.Neznam zasto! Oprostite na gramatickim greskama jer mi Srpski jezik nije maternji. SOLI DEO GLORIA! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 1 минут, Poslednji Mohikanac рече Pokusao sam i na ovoj temi da postavim neke fotografije iz Jamajka i Francuska ali nije hteo da prihvati.Neznam zasto! Веома је једноставно као и на било ком другом форуму, чак и једноставније, као што сте поставили ону једну са Јамајке тако можете и ваше. Шта је тачно био проблем приликом постављања, које сте обавештење добили? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Управо сада, ana čarnojević рече otkud on zna šta je pisalo u obaveštenju, bilo je na engleskom. Juanito, Goku and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Dečko je trol... i to loš... kao trololo bez autotune-a... АлександраВ, Аурор, Danijela and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Welcome to Pouke and have a nice day! florenntina, Lady Godiva, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 2 часа, Juanito рече @АлександраВ Ти си стручна, колико је вероватно да неко коме је матерњи јењик енглески замени accept са except јер звуче слично кад се изговоре? Freudian slip? Možda je stvarno hteo to što je napisao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 11 минута, Аурор рече Freudian slip? Ma koga zezam, ono je bio trolldian slip. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 1 сат, АлександраВ рече Готово невероватно Pa i nije sreco moja. Bio sam tamo tri godine. Pogrese i njihovi profesori u spelingu. Neznam kako hocete ali mislim da ste pogresili sto ste ga ismejavali. Da sam ja na vasem mestu ja bih ga pustio da prica i ako vidim da prica gluposti zanemario bih ga. Жика and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука