DYNABLASTER Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 pa ako se dobro secam rekao je da je od nedavno poceo da radi, sto znaci da je pocetnik, ali dela mu ne izgledaju ni malo pocetnicka, posebno sto ta tehnika nije uopste jednostavna... zna se kako se razgovara sa pocetnicima i na koji nacin se upucuju, zato sam i napomenuo da je umetnost znati kritikovati Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trinitigas Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 zabolelo me oko kad sam video kolko se covek trudi da mu objasni da nije umetnik a pritom bezbroj puta ponavlja kako je on umetnik Nije ni cudo sto te boli oko jer da te ne boli video bi da nigde nisam rekao za sebe da sam umetnik vec cak sta vise bas suprotno. Ali kad coveka pogodis u oko eeee onda nastaju ovakve reakcije. Evo ti napismeno, nisam umetnik, ja sam slikar. Sramota me je da vredjam vrhunsku umetnost svojim slikama za koje smatram da nisu dostojne da udju u taj velicanstveni svet. Trudicu se svom snagom da udjem u taj svet ali smatram da jos uvek nisam zreo za to, mozda uspem a mozda i ne uspem. I sve ovo kazem jer razumem umetnost i jer sam kompetentan za razliku od nekih koji se puvaju. Eto iskrenog odgovora i tebi licno pa komentarisi. Iskrenost je izazvana tvojim "bolom" u oku. A sto se peskiranja tice ocigledno je da te boli oko jer covek ne da ne radi "ikone" vec samo prenosi kic crteze specificnom tehnikom na staklo. O likovnosti me grubo receno nema sta da se prica jer ne postoji. P.S. Voleo bi da me kritikujes sto se mojih radova tice jer vidim sa si umetnik u kritikovanju a nesto te ne cujem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 On 13/02/2012 at 22:04, sashar74 рече Стварно прелепо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука