Jump to content

Препоручена порука

• Одговори 133
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@, vidis, bre, da su deformisali Gausovu krivu sa rezultatima testa, mora neko to da ispravi.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

A zašto?

Која је поента излагања себе ужасној гњаважи убацивања 1000 врата у једну просторију ако ћеш ионако да отвориш 998 шта год човек изабрао.

Подели на овим сајтовима

Која је поента излагања себе ужасној гњаважи убацивања 1000 врата у једну просторију ако ћеш ионако да отвориш 998 шта год човек изабрао.

Pa to je hipotetički, pobogu.

Подели на овим сајтовима

Pa to je hipotetički, pobogu.

Јесте али претераше га, да не причамо о томе што имаш 99,99 % шансе да освојиш награду ако замениш врата. То потпуно обесмишљава целу поенту врата, онда боље дајте награду одмах, без компликација.

Ја бих на њиховом месту увео разне задатке којима можеш да отвориш нека од врата пре коначног избора и тако себи повећаш шансу да добијеш награду. И лепу водитељку уместо водитеља, евентуално пар. Па онда ВИП гости, хуманитарне акције и сл. То би онда неко и гледао а не ону досаду са 1000 врата.

Подели на овим сајтовима

Ја бих умсто тога пустио Жикину шареницу, ту не мораш да будеш доктор математике да би освојио намештај или викенд за две особе у Пролом бањи, а и Жика добар ћовек, оће да помогне.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ја бих умсто тога пустио Жикину шареницу, ту не мораш да будеш доктор математике да би освојио намештај или викенд за две особе у Пролом бањи, а и Жика добар ћовек, оће да помогне.

Osim ako si Mirko iz Kozelja... :(

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Мало сам се и ја играла 147.

Имајте на уму IQ сам по себи није пресудан, мора бити у складу са бар дева аспекта личности да би

била интелигенција продуктивна.

Уколико је цифра једне од три скора у раскораку са другим, нема вајде од ње.

тада се говори тако паметан а није успео у животу, а био је најпаметнији... сви смо се дивили...mocantina.gif

Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук.

Подели на овим сајтовима

Vas IQ bi mogao biti oko: 144 po Cattellovoj skali (sd24)

Ovo nije službeni rezultat, te ga ne možete koristiti kao takvog.

Ako vas zanima točan IQ, pozivamo vas na službeno testiranje

Mislim da sam imao sreće :) Po logici 2 puta a , 3 puta b, jednom c, a nikada d :) - nema greške, radi na svakom testu :))

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Питали једног лика колики му је И ку. А он (очигледно није знао шта је то) рашири руке на једно 50 цм и сав поносан, са швалерским осмехом, каже "Оволики!"

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...