Jump to content

Интернет продавница Српске Православне Цркве

Оцени ову тему

Препоручена порука

Минимални износ за наручивање је 1.000 динара

Када је интернет продавница тек почела са радом пре годину дана то није било... То су изгледа скоро увели...

Подели на овим сајтовима

Има на сајту свети Лука, одговарање са нотама, скинеш одштампаш, укоричиш и нема цимања са ПУО и поштом.

Oce, ako imas daj nam link za to... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • 5 months later...
Gledam cijene ikonopisanih ikona, preskupe su, zaista! Može to dosta jeftinije! 

Не може, нема ту онда неке зараде. Код мене је рецимо у црквеним продавницама у граду Нови Завјет 20-25КМ. Мени рецимо није скупо, могу приуштити, купио сам. Али неко нема, а хоће да чита. Онда он неће узети јер га је одбила цјена. Или рецимо да хоће да купи Свето Писмо, Стари и Нови Завјет. Није мени жао дати, али зашто толико велике цјене и у Цркви за неке основне ствари. Није Црква нека држава која се рапада и има кредите, па мора дизати цјене. И не чуди ме што има све више секташа и којекаквих других зајеница, не црквених.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...