Jump to content

Život u kavezu

Оцени ову тему

Mironosica

Препоручена порука

Zivite u kavezima? Lose vam? Ne svidja vam se sistem? Motke u ruke!

pa eto svi počev od večeras da troše i koriste samo onoliko koliko im treba,preteklo bi svima

Eto jedan razlog zasto mi se ne svidja Hriscanstvo, ovo je klasican hriscanski odgovor krajnje human.

Medjutim ovi ljudi zive u kavezima i ne bune se protiv toga? Sta to govori o njima? Ako mene pitate da ne zasluzuju bolje.

Ja se saosecam sa njima ali ih ne razumem, sta ih sprecava da se okupe i da se bore za svoja prava?

Strah? Skromnost?

Kada pokushaju da se bore, onda cu da pocnem u potpunosti da se saosecam sa njima dotle neka sami spustaju sebe nisko koliko hoce - ja tu ne mogu nista.

. Ти људи нису робови које неко присилно држи у кавезима.

Upravo ta grupa ljudi svojevoljno dozvoljava da ih masivno maltretira jedan ditktatorski sistem koji oni u broju koji ih je mogu da prebaze bez ijednog ispucanog metka.

Ne trebaju da otimaju pare od bogatih ali trebaju da zahtevaju veca prava za sebe da ih drzava vise zastiti, da im omoguci da zarade da budu produktivni a ne da drzava zaradjuje na njima dok njima ne pruza nista.

Није битно колико трошимо, него колико производимо.

U pravu si za to siromastvo i trosenje, sto se tiche bogate USA i siromsne indije.

medjutim ne zaboravi da je bitno i koliko trositi jer su svi resursi ograniceni i oskudni i mnogi od njih nisu obnovljivi. Zato da neke kada istrosimo bilo bi svasta kao naprimer ..........nafta. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Eto jedan razlog zasto mi se ne svidja Hriscanstvo, ovo je klasican hriscanski odgovor krajnje human.

Hvala ti brate moj,

makar bi običnom čovjeku ovo bila pohvala :)

Međutim,kao i obično ,promašio si suštinu mojega odgovora:

Kao što @lena reče, zasmetalo mi je zgražavanje nad siromaštvom,

kada prvi mi doprinosimo tome.

Drugim riječima nema sažaljevanja nego ako nam je žao da se uradi nešto,sa tim da sam ja nas stavio u prvi plan

Tako da moj i tvoj odgovor nijesu baš toliko daleko koliko bi ti želio da predstaviš ;)

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...