Natasa. Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 ....о томе како да излечим несаницу Isti problem http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 Toplo mleko sa medom? Kazu da je to odlican (a prirodan) sedativ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 како ћу сутра тотално да се смрзнем.... winter ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 Toplo mleko sa medom? Kazu da je to odlican (a prirodan) sedativ... moze i tusiranje toplom vodom + solja toplog kakaoa, unjonjas i raspilavis se samo tako Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 На тв бомбардују вијестима како ће бити снијег..екстремно ниске температуре..па нешто мислим..оће ли то бити баш тако..чисто да видим како је то кад је -30 и снијег пола метра Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 ... о Платоновим полиедрима, и још којечему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 2, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2012 Родољубље. Зими греје, лети освежава... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 2, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2012 @зеленизуб Јел ти правиш ове слике што постављаш, увек с неком анимацијом? Интересантне су. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Фебруар 2, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2012 o svacemu pomalo Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 2, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2012 U Japanu 7 metara snega a ulice ciste ko sunce 0110_hahaha ... kod nas 2 metra u nanosima i odmah "viša sila", "prirodna nepogoda".... snoozer_11 Au, jel ovo stvarno u Japanu? Jel ove zime ili kako? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 3, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2012 @зеленизуб Јел ти правиш ове слике што постављаш, увек с неком анимацијом? Интересантне су. Хвала, деси се и да оштрикам понеку, нарочито кад 'вако за'ладни, мада, углавном нађем то на мрежи. Има доста тих... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 3, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2012 Како ћу да се вратим кући с посла. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pravnik Написано Фебруар 3, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2012 да питам неког у вези издавања Крштенице. Православна цркво наша драга, надо свију нас, у теби је Црногорац нашао свој спас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 4, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2012 nije od ove zime, slike su od prošle ili pretprošle godine mada što se tiče održavanja ulica sumnjam da se što promijenilo na gore,jedino ne znam je li ovoliki snijeg i ove godine "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 o bolu, o gnevu, o nerazumevanju, o vlastitim greskama, o samoci, o suzama... O tome kako ne mogu da nadjem temu za molitvenu podrsku a potrebna mi je... O tome kako ocajnicki zelim da me Bog umudri kako najbolje moguce da se ponasam prema sebi i drugima, zbog ove moje bebe u stomaku.. O tome kako placem vec dugo, a bebi to ne prija... O tome kako bi mi prijalo da mogu nekoga da zagrlim... O tome kako trazim paznju na forumu samo zato sto nemam trenutno kome da se obratim... O tome kako mi je zao sto se danas nisam pricestila, zato sto sam mislila sta ce drugi ljudi pomisliti sto se stalno pricescuje trudnica koja nije udata i ne zivi sa momkom,muzem kakogod... O tome kako je moj zivot bio tezak zato sto nisam imala majku a imala sam hiljadu macehi.... O tome kako je majcinska ljubav najveca sila, a ja ne mogu najobicnije emocije da iskontrolisem zbog bebe... Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука