Avocado Написано Август 12, 2017 Пријави Подели Написано Август 12, 2017 On 8/4/2017 at 14:15, Џуманџи рече Који вам је омиљени лик у серији и зашто Варис? Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 12, 2017 Пријави Подели Написано Август 12, 2017 пре 4 часа, Кратос рече Udala se za Kal Droga Je l ovo tvoje delo? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 12, 2017 Пријави Подели Написано Август 12, 2017 пре 12 минута, Natasa. рече Je l ovo tvoje delo? Ma jok sa stranice Vesteros je srce Srbije Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 12, 2017 Пријави Подели Написано Август 12, 2017 пре 4 минута, Кратос рече Ma jok sa stranice Vesteros je srce Srbije Pa stavi izvor http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 пре 13 часа, Avocado рече As I said: On 8/10/2017 at 14:32, Џуманџи рече Го Варис, го Срси, го Најткинг! до 1:42. Краљ! "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 https://www.facebook.com/Zarkovo/photos/a.10151069979687828.434197.34964412827/10154878085447828/?type=3&theater RYLAH and Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ГрешниСлуга Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 Ја се извињавам, али ако би могао неко од вас што гледају ову серију, да ми кажу да ли ова серија има неку симболику или неку посебну поуку ? Ако има, да ми наведе коју. Хвала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 Управо сада, ГрешниСлуга рече Ја се извињавам, али ако би могао неко од вас што гледају ову серију, да ми кажу да ли ова серија има неку симболику или неку посебну поуку ? Ако има, да ми наведе коју. Хвала Много симболике и много посебних порука, само ако знаш да гледаш. Ако ти пажња не скрене на друге ствари. Било би превише да се набраја сад, стварно, аил узми да гледаш ако имаш времена. Кад прођеш прве три епизоде и похваташ нит радње, видећеш и сам. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ГрешниСлуга Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 Управо сада, RYLAH рече Много симболике и много посебних порука, само ако знаш да гледаш. Ако ти пажња не скрене на друге ствари. Било би превише да се набраја сад, стварно, аил узми да гледаш ако имаш времена. Кад прођеш прве три епизоде и похваташ нит радње, видећеш и сам. Хвала лепо на одговору RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 пре 5 минута, ГрешниСлуга рече Хвала лепо на одговору Ево, да не буде да сам ускратио: Видиш како су код моћних идеје добра и зла релативан појам, видиш шта од човека уради борба за моћ, шта су све људи у стању да ураде, и како зли и покваренији често надвлада у тим борбама зато што је једноставно тако. Али онда видиш да је њихов живот пакао већ овде у овом свету, да тло има своју границу докле може да иде, као и да се против Божије воље једноставно не може. Додуше, у том свету су натрпиродни елементи убачени тако да осликавају неки прехришћански свет (мада култ Господара Светлости је први монотеистички култ у тој земљи, и Господар Светлости је као једини Бог веома битан за целу причу), али се уклапају у наше поимање интервенције више силе да заштити неког за кога има више планове, обично је у питању борба против архизла, што су Бели Ходачи. Кажем ти, врло комплексно и реалистично постављена серија. Има непотребних момената за сам заплет, као што је понекад и претерана голотиња, али није то у толикој мери да би се неко саблазнио довољно да не гледа серију уопште. Ћириличар, ГрешниСлуга, Џуманџи and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 пре 10 минута, ГрешниСлуга рече Ја се извињавам, али ако би могао неко од вас што гледају ову серију, да ми кажу да ли ова серија има неку симболику или неку посебну поуку ? Ако има, да ми наведе коју. Хвала Рајлах је објаснио, а ја бих само да додам да има много секса и насиља (неки су замерали...). Paradoksologija and Avocado је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 пре 8 минута, Џуманџи рече Рајлах је објаснио, а ја бих само да додам да има много секса и насиља (неки су замерали...). Ono kao: Ima to nešto što Rile tupi ali svi gledamo zbog seksa i nasilja! drvce, Goku, Џуманџи and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 Управо сада, Avocado рече Ono kao: Ima to nešto što Rile tupi ali svi gledamo zbog seksa i nasilja! Кад смо већ код тога, што ме сви зовете Риле? Мислим, смислио сам овај дојајни акроним којим свима поручујем да могу да померам и планине, а ви ме свели на некаквог Рилета... Avocado, Џуманџи and Goku је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 пре 1 минут, Avocado рече Ono kao: Ima to nešto što Rile tupi ali svi gledamo zbog seksa i nasilja! Па то су најегзистенцијалистичкије сцене! Ђорђе Р and Avocado је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 пре 2 минута, Џуманџи рече најегзистенцијалистичкије Оториноларингологија! Lady Godiva and Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука