Зосима Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 За љубитеље епске фантастике, нова серија снимљена по књизи,само на ХБО-у, и на јутјубу... :bla: Ја одгледах прве четири у цугу... 0102_laugh Иринеј, YOKA and Ljubičasta је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Пратим серију редовно и веома си ми се допала... Једино што сам одрастао уз Толкина и Луиса који имају изузетне хришћанске мотиве и метаофре, што ми недостаје у Игри тронова. Осим тога свима препоручујем. Иринеј је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Изгорех на последњој епизоди, секира се спуштала на Недов врат и крај... Претпостављам да се нешто десило,те је господар северног краљевства оста жив :star: Соломоне,јел пратиш серију? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Ти си пропустио читаву епизоду! Нед је погубљен. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Ajoj,sad videh na jutjubu epizodu 10,hvala Marko,odoh da gledam... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Нема на чему! Уживај, пошто је одлична, а била је мало пре на ХБО... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владимир07 Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Прва сезона готова, следеће године друга. "Господ је пастир мој, ништа ми неће недостајати. На зеленој паши пасе ме, води ме на тиху воду. Душу моју опоравља, води ме стазама праведним, имена ради својега. Да пођем и долином сјена смртнога, нећу се бојати зла; јер си Ти са мном; штап Твој и палица Твоја тјеши ме. Поставио си преда мном трпезу на видику непријатељима мојим; намазао си уљем главу моју и чаша је моја препуна. Да! Доброта и милост Твоја пратиће ме у све дане живота мојега, и ја ћу наставати у дому Господњем за дуго." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Дајте линк са јутурбета Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владимир07 Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Дајте линк са јутурбета Мислим да нема тамо епизода... само трејлера... али зато има да се нађе на оним "народским" сајтовима. "Господ је пастир мој, ништа ми неће недостајати. На зеленој паши пасе ме, води ме на тиху воду. Душу моју опоравља, води ме стазама праведним, имена ради својега. Да пођем и долином сјена смртнога, нећу се бојати зла; јер си Ти са мном; штап Твој и палица Твоја тјеши ме. Поставио си преда мном трпезу на видику непријатељима мојим; намазао си уљем главу моју и чаша је моја препуна. Да! Доброта и милост Твоја пратиће ме у све дане живота мојега, и ја ћу наставати у дому Господњем за дуго." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Evo narode,ima sve epizode,... facenew22222222 Igra Prestola - 1 Epizoda - 1 Deo "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Хахахахаха! Да ли је могуће!? Какви су наши људи краљеви! facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Jel Marko,da li je 10 epizoda kraj prvog serijala? Znao sam,da će ćerka zmaja dobiti malo zmajče... A moja dva omiljena lika; "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 24, 2011 Пријави Подели Написано Јун 24, 2011 Чини ми се да ништа није писало... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 25, 2011 Пријави Подели Написано Јун 25, 2011 i ja sam je odgledala na jednom nasem sajtu u cugu. dobra, nije losa ima par stvari koje mi smetaju al valjda to prodaje seriju. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јун 25, 2011 Пријави Подели Написано Јун 25, 2011 Јако ми се свиђа како је серија урађена. Иако нисам неки љубитељ епске фантастике, Игра престола ми се много више свиђа од других књига тог жанра, и то баш због тога што није бајковита - ништа није црно-бело... Десетом епизодом се дошло отприлике до краја прве књиге (мада су у серији неке ствари мало другачије него у књизи)... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука