Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

За љубитеље епске фантастике, нова серија снимљена по књизи,само на ХБО-у, и на јутјубу... :bla:

Ја одгледах прве четири у цугу... 0102_laugh

game-of-thrones-poster.jpg

167026_489714907733_74133697733_6254379_4659275_n.jpg

165673_489715057733_74133697733_6254385_2484113_n.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Пратим серију редовно и веома си ми се допала... Једино што сам одрастао уз Толкина и Луиса који имају изузетне хришћанске мотиве и метаофре, што ми недостаје у Игри тронова. Осим тога свима препоручујем.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Изгорех на последњој епизоди, секира се спуштала на Недов врат и крај...

Претпостављам да се нешто десило,те је господар северног краљевства оста жив :star:

Соломоне,јел пратиш серију?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Прва сезона готова, следеће године друга.

"Господ је пастир мој, ништа ми неће недостајати. На зеленој паши пасе ме, води ме на тиху воду. Душу моју опоравља, води ме стазама праведним, имена ради својега. Да пођем и долином сјена смртнога, нећу се бојати зла; јер си Ти са мном; штап Твој и палица Твоја тјеши ме. Поставио си преда мном трпезу на видику непријатељима мојим; намазао си уљем главу моју и чаша је моја препуна. Да! Доброта и милост Твоја пратиће ме у све дане живота мојега, и ја ћу наставати у дому Господњем за дуго."

Подели на овим сајтовима

Дајте линк са јутурбета

Мислим да нема тамо епизода... само трејлера... али зато има да се нађе на оним "народским" сајтовима.

"Господ је пастир мој, ништа ми неће недостајати. На зеленој паши пасе ме, води ме на тиху воду. Душу моју опоравља, води ме стазама праведним, имена ради својега. Да пођем и долином сјена смртнога, нећу се бојати зла; јер си Ти са мном; штап Твој и палица Твоја тјеши ме. Поставио си преда мном трпезу на видику непријатељима мојим; намазао си уљем главу моју и чаша је моја препуна. Да! Доброта и милост Твоја пратиће ме у све дане живота мојега, и ја ћу наставати у дому Господњем за дуго."

Подели на овим сајтовима

Jel Marko,da li je 10 epizoda kraj prvog serijala?

Znao sam,da će ćerka zmaja dobiti malo zmajče... nasznak9877777777777777777

images?q=tbn:ANd9GcQEissLY5wVaTFb1gm_PvjbP0xVVewbBuuPIU-IVNIBuH-6r3Ba

A moja dva omiljena lika;

game-of-thrones-boy_240.jpg

images?q=tbn:ANd9GcRWa8p9NUbZ2rd6UUV02r0Jo2OlqiHJYT_T6_rWk7Zo5kqZJQgiZQ

Гандалф

Подели на овим сајтовима

i ja sam je odgledala na jednom nasem sajtu u cugu.

dobra, nije losa ima par stvari koje mi smetaju al valjda to prodaje seriju.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Јако ми се свиђа како је серија урађена. Иако нисам неки љубитељ епске фантастике, Игра престола ми се много више свиђа од других књига тог жанра, и то баш због тога што није бајковита - ништа није црно-бело...

Десетом епизодом се дошло отприлике до краја прве књиге (мада су у серији неке ствари мало другачије него у књизи)...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...