Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 41 минута, Џуманџи рече

"Само" што је једино Санса Старк. :D Снешко је умро, обесио дете, постао дрчан -> прелази на dark side. Брен је психоРејвен, Ајра је Фејслес (заинтересованија за бодеж но за било шта друго) + ни она вучица је не препознаје, остали мртви.

Не верујем да ће Џон да остане краљ кад крене озбиљније крљање са Одачима. Ем га то није ни интересовало, ем је Санса боља у томе, а његова права сврха је у борби са Одачима.

Без ако није договорио са својом тетком да јој постане ђувегија и тско на природан начин Север потпадне под њену власт.

Арја се колко год да је постала манијак у међувремену вратила кући, само ју је то интересовало, и биће одана владару Севера, ко год да то буде. Брона сад интересује цео љуцки свет, тако да нема никакве неслоге међу Старковима.

Јес да су им војске малобројне, али су на свом терену, непријатељи заузети међусобном борбом, а изгледа да су и Јоца и тетка му нешто договорили у оној пећини.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Joca je gledo u tetkino srce kao je lepo primetilo iskusno oko ser Davosa tako da svašta tu mož da bude.:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Аурор рече

Od svih "igrača", trenutno su najslabiji.

A Deneris im nije saveznik.

Погрешно гдаш. Јачи су него икад прије јер имају геополитичку полугу због Денерис. Индивидуално најјачи је Дол који скоро да није ни ратовао, и они су на страни Старкова ;) 

пре 1 сат, Goku рече

Bila, dok nje postala Lanister pa onda Bolton.

Небитно, и даље је рођени Старк.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ћириличар рече

Индивидуално најјачи је Дол који скоро да није ни ратовао, и они су на страни Старкова ;)

А да ли ће да остане на страни Старкова ако се ове реше Бејлиша као што сви очекују и као сви ми који смо варали и читали спојлере мислимо?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, RYLAH рече

А да ли ће да остане на страни Старкова ако се ове реше Бејлиша као што сви очекују и као сви ми који смо варали и читали спојлере мислимо?

Никад не реци никад .Бејлиш је превртљив, а малац поводљив. Додуше, једино их могу издати да пређу а страну Серсеи или Денерис, али пошто је Денерис нормалнија особа и тренутно јој се интереси поклапају са Сјевером, остаје једино Серсеи која тешко да ће моћи ишта да уради према Сјеверу док Денерис дише.

У сваком случају, могу и постати тотално неутрални, но то би значило стагнацију за Бејлиша који не смије стати ако жели да преживи.

Но све зависи да ли ће ову рачуницу помрсити неки трећи ненадани фактор.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ћириличар рече

Никад не реци никад .Бејлиш је превртљив, а малац поводљив. Додуше, једино их могу издати да пређу а страну Серсеи или Денерис, али пошто је Денерис нормалнија особа и тренутно јој се интереси поклапају са Сјевером, остаје једино Серсеи која тешко да ће моћи ишта да уради према Сјеверу док Денерис дише.

У сваком случају, могу и постати тотално неутрални, но то би значило стагнацију за Бејлиша који не смије стати ако жели да преживи.

Но све зависи да ли ће ову рачуницу помрсити неки трећи ненадани фактор.

Брт, ја сам мислио да убију Бејлиша, што је сад све извесније. Његов плот армор је сад већ скоро непостојећи, Брон га је онако лудачки подсетио у једној реченици да зна ко је и шта је све радио, а већ дебело смета Санси у нормалном управљању Севером. А и читао сам спојлере :)))

Углавном, ако би Санса или Арја убиле Бејлиша, да ли би Дол и даље био уз Старкове?

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, RYLAH рече

Брт, ја сам мислио да убију Бејлиша, што је сад све извесније. Његов плот армор је сад већ скоро непостојећи, Брон га је онако лудачки подсетио у једној реченици да зна ко је и шта је све радио, а већ дебело смета Санси у нормалном управљању Севером. А и читао сам спојлере :)))

Углавном, ако би Санса или Арја убиле Бејлиша, да ли би Дол и даље био уз Старкове?

Зависи ко ће овладати као регент над малцем. Ако превлада онај чича што је волио НЕда, несумњиво за Старкове ( али наравно не по сваку цијену ). Но, ако неко други превлада, онда може свашта да буде.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, RYLAH рече

Брона сад интересује цео љуцки свет

пре 7 минута, RYLAH рече

Брон га је онако лудачки подсетио у једној реченици да зна ко је и шта је све радио

Ваљда Брен. Молим племените власти да не уносе забуну међу нас, кметове.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Ћириличар рече

Зависи ко ће овладати као регент над малцем. Ако превлада онај чича што је волио НЕда, несумњиво за Старкове ( али наравно не по сваку цијену ). Но, ако неко други превлада, онда може свашта да буде.

Sersei neće promašiti da postavi neku lojalnu njušku.

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Ћириличар рече

И у једном спојлеру веле да је то што је Брен дао онај јатаган Арји "прелудијум" у његову освету Малопрстићу.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...