Danijela Написано Август 15, 2017 Пријави Подели Написано Август 15, 2017 I meni bila smor. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Шта знам није била лоша, мени је некако све прошло тако брзо. Брзо у смислу Тирионов састанак са Џејмијем или Џонов одлазак на Зид. У неким другим епизодама, они би путовали по три епизоде. Мало је смор, јер је претходна е 4 била предобра. Иначе, убија ме ово чекање епизода. Следећу сезону, чекам да цела изађе па гледам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 drvce, RYLAH and Ромејац је реаговао/ла на ово 2 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 http://www.boredpanda.com/game-of-thrones-cape-instructions-ikea/ drvce and Жедни је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Џуманџи, RYLAH and drvce је реаговао/ла на ово 1 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Опет им је исцурила нова епизода. А, ја сам имао стрпљења, па ју "нисам" одмах погледао. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 пре 2 часа, Тихон рече Опет им је исцурила нова епизода. А, ја сам имао стрпљења, па ју "нисам" одмах погледао. Дај линк Едит: шаљи на пп "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Piii sto ste nestrpljivi Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 6. je bruka.7. ima da bude loodilo. Fala braći špancima na grešci. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 пре 44 минута, Danijela рече Piii Опа, почели смо математички да се изражавамо. И, одма' да ти кажем, у овој исцурелој епизоди има романтике! Ето! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Romantika... fuj, bljak, pljuc. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Epizoda se zove ljubi ga tetka Dani Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 пре 9 минута, Danijela рече Romantika... fuj, bljak, pljuc. А, има и плавијех очију! Шта очију, очурди (ето, до сад нисам знао да је то аугментатив за очи!)! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Sacekacu da pogledam u ponedeljak "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука