Џуманџи Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 пре 2 часа, Ћириличар рече Најбоља епизода икад! daj link odma, na lptopu sam! "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 16, 2017 Пријави Подели Написано Август 16, 2017 пре 2 часа, Danijela рече Ne, necu pokleknuti Jedva odgledah, smor, nista nisi propustila. Prelepa fotografija, tho. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 пре 8 часа, Џуманџи рече Jedva odgledah, smor, nista nisi propustila. Prelepa fotografija, tho. Шта ти се у серији свиђа, ако ти је ова епизода смор? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 Impresije: doso meda sa plavim ocima. al ga ovaj pretrca do zida... a hodali nedeljama... trt milojka. ode Dzindzer (a bio je cool tip). doso zmaj. kako mu ne smrznu krila? pardon zmajevi. pogibe zmaj. utopi se shorti al zamalo. bem ga nako niskog smotanog. i ujka je tu. naravno vazda neko mora ovom shortiju da spasava kozu. blondi i shorti se drze za ruke (povraCHachu). zmaj sa plavim ocima. Smor epizoda. RYLAH, Avocado and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 пре 14 часа, Danijela рече Ne, necu pokleknuti пре 28 минута, Danijela рече zmaj sa plavim ocima. Значи, you didn't bend the knee! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 Of kors. Ja sam verna mom sajtu na kome gledam GoT RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 odlicni sajtovi brateeee znaci strasno.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 пре 21 часа, Danijela рече Sacekacu da pogledam u ponedeljak Paradoksologija, RYLAH, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 Pa dobro de, de, raspni me sad sto je moj sajt za gledanje filmova resio da me iznenadi danas RYLAH and Goku је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 Е, нешто ми побрљавио дигитрон. Шаље по два рејвена одједаред. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 пре 12 минута, Danijela рече Pa dobro de, de, raspni me sad sto je moj sajt za gledanje filmova resio da me iznenadi danas На ком сајту гледаш (не линк, него само име сајта) ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 Necu da ti kazem RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 drvce, ivanaika, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 Ромејац and drvce је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 пре 9 часа, Жедни рече Шта ти се у серији свиђа, ако ти је ова епизода смор? Dopada mi se prica, predstavljanje likova i njohove kompleksnosti, metafizicke ideje. A epizoda ne samo da je smor, nego niceg zanimljivog ne videh (osim nekoliko besmislenih stvari o kojima ne bih dok svi ne pogledaju). Жедни је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука