Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Знаш ти 

пре 6 минута, Кратос рече

On nije ni imao takve ,,ambicije,, i ne znam uopšte otkud to kad je i njemu bilo jasno odma ,kao i ser Davosu ko će se omrsi....tako da voleo bih da Ronin to objasni :D

можда се надао да ће и он добити део колача, нада умире последња:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Фотографија корисника 9GAG

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Trebalo je da Deneris počne da spaljuje grad ili da zapreti da će to uraditi. Izbio bi ustanak i Sersi bi bila zbačena. Ionako su svi stali uz one puritance jednom. Rulja je prevrtljiva. Pre toga bi Varis radio preko svoje mreže u gradu, obaveštajno i propagandno (kao Deneris voli rulju samo ne voli Sersi, nemojte ginuti zbog nje robovi dragi), Tririon bi bilo od koristi isto u tom smislu. Mogli su i da šire spise koji govore da je Cersi stekla presto preko svog incest deteta.

Ako to kojim slučajem ne bi uspelo onda je trebalo da uništi grad jer je mnogo toga na kocki imajući u vidu da dolaze Mrtvi a jedinstvo Vesterosa je nužnost. Tj. da ga uništava dok ne rokne Sersi.

Pored toga, dovoljno bi bilo da je Džon saznao da je Arja u međuvremenu postala elite assassin, samo bi je poslao i kraj priče. Tu je i Bren jasnovidac da pruži logističku podršku xD

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Tumaralo. рече

Trebalo je da Deneris počne da spaljuje grad ili da zapreti da će to uraditi.

Једино логично, мада уопште није морала да спаљује град. Мали пламенчић ка оном Серсином шатору кад је стигла и то је то. Наравно да би и војници и маса пристали уз Денку, плаше се змајОва и (прекобројне ?) војске. 

Измењено од Џуманџи

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Tumaralo. рече

Trebalo je da Deneris počne da spaljuje grad ili da zapreti da će to uraditi. Izbio bi ustanak i Sersi bi bila zbačena.

Savetujes da Deniris bude amerika? :))

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Аурор рече

Uglavnom je rat sa mrtvima i skoro svi umiru.

Drugim recima ono sto ocekujemo. :D 

Подели на овим сајтовима

U stvari, ocekujem da ne bude nista onako kako obicno biva i kako ocekujemo :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Ако немртви не умеју да пливају, како су онда ставили ланце на змаја Висариона? 

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, ronin рече

Ако немртви не умеју да пливају, како су онда ставили ланце на змаја Висариона? 

Pa prosto, oni koji su uskocili u vodu nisu isplivali nazad. To sto ne mogu da plivaju ne znaci da ne mogu da udju u vodu i da se setaju po dnu, posto ne disu. 

Mene vise buni da li je NightKing znao da ce da dodje deneris sa zmajem. Ako jeste znao kako je uspeo da pretpostavi sve to? Ako nije uspeo da pretpostavi kako je znao da ce da dobije zmaja? 

Druga stvar koja me buni, Bendzin stark je rekao Branu da mrtvi ne mogu dalje (kao da postoji neka magija). Ggde nam je u seriji objasnjenje za to? Je l magija od jednom nestala posto mrtvi slobodno prelaze zid? 

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Млађони рече

Mene vise buni da li je NightKing znao da ce da dodje deneris sa zmajem. Ako jeste znao kako je uspeo da pretpostavi sve to? Ako nije uspeo da pretpostavi kako je znao da ce da dobije zmaja? 

Најткинг је врв greenseer. И/ли рејвен, исто као психоБрен (чим је могао да му се 'умеша' у визију и дотакне га). Што ту епизоду чини још бесмисленијом, требао је да има код себе барем 30 оних копаља и само да их баца (како он, тако и они његови "генерали", шта су).

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...