RYLAH Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 Ромејац, drvce, Lady Godiva and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/four-people-been-arrested-leaking-10999467.amp "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 Знам да нема никакве везе са темом, да ли је неко од вас одгледао прву сезону серије Vestworld. Кажу да ће по популарности бити нови ГоТ, кад се ГоТ заврши. Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 пре 9 минута, Жедни рече Знам да нема никакве везе са темом, да ли је неко од вас одгледао прву сезону серије Vestworld. Кажу да ће по популарности бити нови ГоТ, кад се ГоТ заврши. Ima tema i za to. Жедни је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 пре 8 минута, Жедни рече Знам да нема никакве везе са темом, да ли је неко од вас одгледао прву сезону серије Vestworld. Кажу да ће по популарности бити нови ГоТ, кад се ГоТ заврши. Neće biti novi Got... previše filozofije za ukus širokih narodnih masa... ali sjajna serija... mislim da ima svoju posebnu temu... Жедни and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 Gledala sam ja. Odlicna! Jedva cekam drugu sezonu za koju mislim da ce biti jos bolja, kompleksnija i mastovitija. Жедни је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 drvce, Lady Godiva, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 drvce and RYLAH је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 17, 2017 Пријави Подели Написано Август 17, 2017 RYLAH, drvce and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 18, 2017 Пријави Подели Написано Август 18, 2017 drvce је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 18, 2017 Пријави Подели Написано Август 18, 2017 drvce, RYLAH, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 20, 2017 Пријави Подели Написано Август 20, 2017 Paradoksologija, drvce, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 20, 2017 Пријави Подели Написано Август 20, 2017 Исцурели и сценарији за целу осму сезону на Нет. То већ нећу да гледам, ал не могу да верујем који су папци, аман. Сад где год на Нету да будем, има неки мајмун да спојлује намерно. Знам минимум три профила која пратим (Пујо Шотка и Помазимо коње Звонка Богдана сто посто) који ће то да раде. drvce, Жедни and Juanito је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 21, 2017 Пријави Подели Написано Август 21, 2017 https://9gag.com/gag/aq1KdgZ коЖељ њацИ , drvce and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 21, 2017 Пријави Подели Написано Август 21, 2017 drvce and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука