Jump to content

Футог у страху од педофила

Оцени ову тему

Anti Palma Crew

Препоручена порука

Футог у страху од педофила

Паника међу становницима Футога - манијак пресреће основце после школе и покушава да их увуче у свој ауто, пише "Press".

Опасни педофил већ два месеца напада децу испред основне школе у Футогу, покушавајући да их отме и сексуално злоставља. Овај за сада непознати манијак, за којим полиција трага, пресреће ученике увече кад се враћају из школе и увлачи их у свој "фијат пунто", пише "Пресс".

У два до сада пријављена напада деца су, искључиво захваљујући сопственој присебности и сналажљивости, успела да се спасу. Новосадска полиција саопштила је да су оба случаја пријављена, као и да се интензивно трага за непознатим починиоцем.

Први напад догодио се 13. октобра, када је манијак пресрео две девојчице у близини Основне школе "Десанка Максимовић". Распитивао се где се налази школа и покушавао да их превари представљајући се као директор школе у Бегечу.

"Деветогодишња девојчица ушла је у аутомобил на наговор манијака, а потом успела да се истргне и побегне када је нападач почео да се свлачи.

Њена другарица није ушла у кола, али је почела да вришти када је схватила шта се дешава. Срећом, ваљда је манијак видео да су деца дигла панику, па је одустао", каже за "Пресс" извор близак истрази.

Други напад, како сазнајемо, одиграо се 11. новембра рано ујутру, када је нападач покушао да привуче пажњу једанаестогодишњег дечака у близини Основне школе "Мирослав Антић".

Према незваничним информацијама, манијак је у једном моменту употребио и силу да дечака увуче у возило, али се он истргао и почео да бежи.

Манијак је, наводно, почео и да га јури, али је због близине школе и великог броја пролазника одлучио да се окрене и поново одустане од напада.

Директор Основне школе "Десанка Максимовић" Слободан Егеља одбио је да одговори на питање хоће ли појачати школско обезбеђење у циљу превенције оваквих догађаја, уз коментар да се за све детаље новинари обрате МУП-у, као и да школа нема ништа са тим случајем.

Како за "Пресс" каже Футожанка Јована Б. (36), родитељи су после ових инцидената забринути за безбедност деце, а како кажу, тај проблем делом иде и на душу футошке полиције.

"Када је нападнут дечак, један очевидац је отрчао у локални кафић где је седела патрола полиције и упозорио их на оно што се десило стотинак метара даље.

Како он тврди, полицајци су одговорили да их нема довољно и да су исувише слабо плаћени да би реаговали", истиче Јована Б. и напомиње да "родитељи и ученике старијих разреда прате до школе и чекају после часова како би спречили евентуалне нападе".

Дејан Ђурикин, потпредседник Месне заједнице Футог, каже за "Пресс" да се нада и верује да ће истрага брзо дати резултате.

"Надам се да ће полиција брзо ухапсити нападача, као и да ћемо ускоро моћи да наставимо са нормалним животом без страха хоће ли неко у злостављати нашу децу", истакао је Ђурикин.

Више јавно тужилаштво напад на девојчицу окарактерисало је као прекршај Закона о јавном реду и миру, док у случају напада на дечака "нису пронађени елементи кривичног дела", пише "Press".

(МОНДО)

Извор: http://www.mondo.rs/s225051/Info/Hronika_i_Drustvo/Futog_u_strahu_od_pedofila.html

.

..

...

Подели на овим сајтовима

sta je ovo napad na Futog be, prvo ker pa sad i manijak?! ja sam 7-8 minuta peske od te skole, ne znam sta se desava, nisam cuo za taj slucaj, al i tako nesto ne izbivam iz kelije, ali tom manijaku se dobro ne pise, poznajem futog i futozane ;):D

i ne valja ti naslov, nije Futog u strahu od pedofila, nego je sad pedofil u strahu od Futoga :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

On 23. 11. 2011. at 11:06, DYNABLASTER рече

sta je ovo napad na Futog be, prvo ker pa sad i manijak?! ja sam 7-8 minuta peske od te skole, ne znam sta se desava, nisam cuo za taj slucaj, al i tako nesto ne izbivam iz kelije, ali tom manijaku se dobro ne pise, poznajem futog i futozane ;):D

i ne valja ti naslov, nije Futog u strahu od pedofila, nego je sad pedofil u strahu od Futoga :lol:

:)

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

cuj ovaj slucaj, da vidite da se sa futozanima ne shali, jedna starija zena sto dolazi kod mojih komsija, jednu noc joj usao provalnik kroz prozor u kupatilu valjda, i ona spavala, i on stajao pored njenog kreveta sa nozem i ona se probudi skoci na njega otme mu noz i izbode ga, lik je tako izboden protrcao kroz zatvorena staklena vrata od terase hahahaha HAHAHAHAHAHAA 0110_hahaha

a kod mene se isto neko sunjao po dvoristu jedno vece, pa su ga spazile komsije i povijale i pobego je znaci glavom bez obzira, mozda je i neko od onih sto su mi dolazili za hifi opremu, nemam pojma...

PS: Footog Fighters ;)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

On 23. 11. 2011. at 11:06, DYNABLASTER рече

Ne boj se, nisi njegova vjekova skupina, prestar si ti za njega.

:rolleyes:

Подели на овим сајтовима

ако овако наставимо за коју годину ће на оваквој или сличној теми бити саговорника који ће бранити људска права овог чике жељног "љубави"... а Драги може да сними нови филм с актуелном темом...

Подели на овим сајтовима

On 23. 11. 2011. at 11:39, Иван Илић рече

ако овако наставимо за коју годину ће на оваквој или сличној теми бити саговорника који ће бранити људска права овог чике жељног "љубави"... а Драги може да сними нови филм с актуелном темом...

Da, tome se danas kaže diskriminacija!

:rolleyes:

Подели на овим сајтовима

On 23. 11. 2011. at 11:22, DYNABLASTER рече

cuj ovaj slucaj, da vidite da se sa futozanima ne shali, jedna starija zena sto dolazi kod mojih komsija, jednu noc joj usao provalnik kroz prozor u kupatilu valjda, i ona spavala, i on stajao pored njenog kreveta sa nozem i ona se probudi skoci na njega otme mu noz i izbode ga, lik je tako izboden protrcao kroz zatvorena staklena vrata od terase hahahaha HAHAHAHAHAHAA 0110_hahaha

a kod mene se isto neko sunjao po dvoristu jedno vece, pa su ga spazile komsije i povijale i pobego je znaci glavom bez obzira, mozda je i neko od onih sto su mi dolazili za hifi opremu, nemam pojma...

PS: Footog Fighters ;)

hehe,a vidis kako su i ovi klinci 'zilavi',svi su mu utekli :cheesy2: slavabogu

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Uhapšen pedofil iz Futoga

Izvor: B92

Novi Sad -- Marko M. (22) iz Novog Sada uhapšen je zbog osnovane sumnje da je seksualno zlostavljao decu u Futogu, potvrđeno za B92.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=11&dd=24&nav_category=16&nav_id=560519

Подели на овим сајтовима

Hvala Bogu, izvrsno :Dnasznak9877777777777777777

nego malopre sam "na zici" pricao sa komshom, za onog kera sto se nekontrolisano ponasao, dzarali su kera zato je odlepio

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...