Ćiriličar Написано Новембар 11, 2023 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2023 "Vuk" sa Volstrita se pridruzio Pokretu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 4, 2024 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2024 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 4, 2024 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2024 Што се мене тиче, ја бих позвао Бранислава Лечића да се прикључи МИ. Шта је тај човек доживео, како о свему говори, какво искуство има, мислим да би био идеалан у организацији МИ. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Април 24, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2024 Bruka i sramota, ogroooomna bruka i sramota sa obe strane pokreta oni-i-oni-nismo-mi...koja bruka i sramota, uzas. Uglavnom Nestor priznaje da je uzeo pare...da kao nosilac liste "ima pravo da zadrzi pare"....bruka, velika bruka je sve to sa pokretom oni-i-oni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Април 24, 2024 Пријави Подели Написано Април 24, 2024 пре 4 часа, Ćiriličar рече Bruka i sramota, ogroooomna bruka i sramota sa obe strane pokreta oni-i-oni-nismo-mi...koja bruka i sramota, uzas. Uglavnom Nestor priznaje da je uzeo pare...da kao nosilac liste "ima pravo da zadrzi pare"....bruka, velika bruka je sve to sa pokretom oni-i-oni. Koja je budala ovaj sa prvog videa majko mila. Ponasanje na nivou pripitog kafanskog majmuna. 🤣🤣🤣 Ja njega pitao, sta imas ti mene da pitas ...ti kao advokat nemas 6000 dinara ... kao da je partija privatna ortacka firma u kojoj svako placa sta hove i koliko hoce .... Koji magarac .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука