Jump to content

Основан нови политички покрет МИ - Глас из харода

Оцени ову тему

Ćiriličar

Препоручена порука

hqdefault.jpg.fea64a070d22f274d8d1ee7c37f92e7b.jpg

WWW.FACEBOOK.COM

МИ - Глас Из Народа. Gefällt 6.264 Mal · 23.555 Personen sprechen darüber. МИ - ГЛАС ИЗ НАРОДА "НЕ ПОД ЈЕДНУ ШЉИВУ, ВЕЋ ПОД ЈЕДНУ ШАЈКАЧУ"

https://www.youtube.com/@miglasiznaroda

Подели на овим сајтовима

Па генерално је одлична екипа људи, све су јако квалитетни појединци. Али ми заиста није јасно ово крајње ирационално понашање родољубивих учесника на политичкој сцени, да се иде у 3, 4 колоне а програми и политика партија 95% иста. Сад имамо двери и заветнике, па имамо дсс и покс па сад имамо и ове и искрено нисам испратио да ли још нека колона има. Притом ова нова екипа 99% неће прећи цензус, те не видим која је поента њиховог сад учешћа и слабљења позиција осталих странака националног спектра. Нису уопште присутни у јавности, да ти ниси окачио овде ја не би знао да излазе на изборе.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, sampaganini92 рече

Притом ова нова екипа 99% неће прећи цензус

Ako opstanu, na sledecim izborima za 4 godine bice jaci od SPS-a.

Ne mozes za mesec dana da stvoris infrastruktruru kao SNS od desetine miliona eura. Treba vreme za to.

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, sampaganini92 рече

Тотално расуло. Владај Вучићу за боље и нисмо. 

image.png.fa8b25eba33e85c646baa2ceb15f6232.png

On je podrzao njegovu listu?

Kakav naslov.

Zamisli samoga sebe koji promovises politicku ideju, imas svoju listu za izbore koju predvodis, i onda kazes - ja ne podrzavam svoju listu, svoje politicke ideje, ja podrzavan listu svog oponenta!

Ludilo od strane Politike.

Moze da glasi: Predsednik Srbije podrzao listu SNS-a! Ali da stoji: "Predsednik Srbije (dakle Aleksandar Vucic) podrzao listu Aleksandar Vucic!

Pa nece podrzati Sulesjmana Ugljanine, valda svaki ZDRAV covek podrzava samog sebe.

Ono tipa: U parlamentarnoj debati Pere Perica i Marka Markovica, Marko se stavio na stranu Pere, i zestoko demantovao, relicirao, protestvovao protiv SAMOGA SEBE, KONTRAARGUMENTUJUCI vlastitim argumentima, kako bi raskrinkao vlastitu nedoslednost.

Pa ljudi, je li ovo moguce!

Skupstinska rasprava:

• Marko Markovic se javlja za reliku - samome sebi.
  • Pero Peric protestvuje: Marko, pliiiiz, nemoj da stajes na moju stranu!
  • Marko Markovic: Ja sam izricito protiv moje liste, svoga imena, svojih delovanja - molim da mi se omoguci demkratski proces obavestavanja javnosti o vlastitim manipulacijama.
  • Pero Peric: Ne dozvoljavam da Marko kalja valstito ime - to nije demokratski!
  • Marko Markovic: Gosn predsedavajuci, ja upucujem oslaniko pitanje samome sebi - zahtevam, da ja, podhitno, odgovorim meni: sta se desilo sa njim?
  • Pero Peric: Gosn predsedavajuci - ponavljam, ne smete dozvoliti, da se u ovom Domu, kalja ime Marka Markovica od strane Marka Markovica. Molim vas - pod hitno oduzmite rece Marku, kako bi Marko mogao da govori!
  • Marko Markovic: Ovo je necuveno! Hocu da iskoristm pravo replike jer sam ja pomenuo mene - dozvolite mi da repliciram sam sebi, to je moje demokratsko pravo! Nece meni tamo neki Pero, da uskrati pravo da ja Marko Markovic NE PODRZIM samoga sebe Marka Markovica! Pa kava je to demokratija?
Подели на овим сајтовима

,,Наши интереси у сваком случају нису увођење санкција Русији" - каже Стаменковски у наставку те емисије пре годину и по дана на Новој SS телевизији. Али ко јој је крив што по том питању позива да се угледамо на Мађарску која је увела све санкције ЕУ према Русији.

Неозбиљност по том питању заиста може да доведе до прелома мозга, па да човек постане оно што је данашњи кандидат за градоначелника листе Драгана Ћиласа. Можемо ми да се чудимо и не верујемо колико хоћемо. Ово су дани максималног улагања у најгоре преваре.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...