Александар Милојков Написано Фебруар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Оче,....???? Зашто сте дозволили да будете испровоцирани? Немојте овакав говор на форуму, молим Вас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raskoljnikov Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 ...Појешће вас ваша недотупавост и празност.Носиоци духа,науке,логосности и умности увек су били верујући људи.Ви атеисти сте декаденција,сумрак,назадовање,кочница развоју,недоучке... Свака ти је Његошева...свака част.Један од најбољих коментара које сам у последње време прочитао на овом форум. Према атеистима не сме бити никакве толеранције јер су они декадентни и разарајући дух.Све чега се дотакну униште...а када атеизам прогласе за нову религију (као што су урадили револуционари у Француској,Русији и нацисти у Немачкој),тада очекуј скору пропаст и народа и државе. "Зло чинити од зла бранећи се,ту гријеха нема никаквога" - Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Јурис,ти момче не умеш ни српски да пишеш како треба.Јурим те да ти мало досађујем као што ваши атеисти из удружења јуре и вређају све верујуће, а и да вам покажем да смо -верујући ,у сваком погледу напреднији и бољи људи од вас,али не својим способностима, већ захваљујући Богу,са којим смо у заједници.Надобудан си и угрожен егзистенцијалним питањима као и сваки млади човек ,али твоја глупост је у томе што покушаваш да их решиш унапред избацујући Бога.Римокатолички свештеник Леметр,је именовао то о чему ти пишеш -В.прасак-што значи да смо пет копља увек били у односу на тупаве атеисте типа Докинса, Хичкинса и сл..Знам све о вама и о вашим члановима из удружења АС,Борим се са атеизмом од своје 15 -те год.,сада ми је 43, знам вам душу и знам вас у брк,знам сваку вашу мисао унапред и могу да вас осетим у моменту,знам ваш мисаони склоп и систем,буквално све о атеистима, теоријски и практично,од Епикура до Воје Антонића и Докинса.Појешће вас ваша недотупавост и празност.Носиоци духа,науке,логосности и умности увек су били верујући људи.Ви атеисти сте декаденција,сумрак,назадовање,кочница развоју,недоучке.типа Воје Антонића и осталих празних блебетала.Хвала Богу што нисте опет на власти,јер су ваши надахнитељи и учитељи сатрли сво добро у Србији,Русији и пре тога у Француској.Имате мождана ограничења,атеисти Србије ,празни сте комплексаши,попут конвулзивног Воје Антонића.Може само Бог да вас спасе.Ви сте уназадили интелектуалну елиту Србије и успорили развој нашег народа у сваком погледу.И сада нам"отварате очи "на православном сајту ,убеђујете нас да ето ви знате о истини.Недотупави,увек смо били паметнији,умнији,способнији од атеиста.Ниједну културну вредност нисте створили у овом народу,ниједну.Ви сте депресија,чак нисте ни за демоне,већ за ништа ,уколико вас Бог не спасе,у шта се и надам.Идите чувајте волове,једите и пијте јер ионако нема вечности по вама,нас оставите на миру,доста нам је било револуција 1917. и1789. као и њихових стравичних последица.То их је произвела свест попут ваше и недотупавих типова попут Воје Антонића,као и сл.празномозгића.Свака вам је празна,глупа, проста,ви сте ждерачи,телољубци,разарачи и мудри за зло.. Nemojte tako oce, ja sam dosla na ovaj forum kao ateista (doduse zainteresovana za Pravoslavlje), pa sam se ubrzo krstila, da mi se neko ovako obratio, pobegla bih glavom bez obzira od Crkve. Ne prilici svesteniku, a Juris je momak sasvim na mestu. Sherlock H., Ignjatije and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Свака ти је Његошева...свака част.Један од најбољих коментара које сам у последње време прочитао на овом форум. Према атеистима не сме бити никакве толеранције јер су они декадентни и разарајући дух.Све чега се дотакну униште...а када атеизам прогласе за нову религију (као што су урадили револуционари у Француској,Русији и нацисти у Немачкој),тада очекуј скору пропаст и народа и државе. Ako smem da pitam, ko te je ucio ovome? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Nemojte tako oce, ja sam dosla na ovaj forum kao ateista (doduse zainteresovana za Pravoslavlje), pa sam se ubrzo krstila, da mi se neko ovako obratio, pobegla bih glavom bez obzira od Crkve. Ne prilici svesteniku, a Juris je momak sasvim na mestu. Помињао сам те на радиу "Словољубве" (али без имена, наравно)...Ти си златна медаља овог форума. Ignjatije, Milan Nikolic and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Nemojte tako oce, ja sam dosla na ovaj forum kao ateista (doduse zainteresovana za Pravoslavlje), pa sam se ubrzo krstila, da mi se neko ovako obratio, pobegla bih glavom bez obzira od Crkve. Ne prilici svesteniku, a Juris je momak sasvim na mestu. facenew22222222 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Помињао сам те на радиу "Словољубве" (али без имена, наравно)...Ти си златна медаља овог форума. :-X Hvala Aco, ima link ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 :-X Hvala Aco, ima link ? Нема још. Брат Миљан је мало неажуран на сајту. Била је прича о тумачењу Библије, па сам поменуо онај контекст у коме си ти разбила неке предрасуде које су ти сметале (у прихватању Библије). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Нема још. Брат Миљан је мало неажуран на сајту. Била је прича о тумачењу Библије, па сам поменуо онај контекст у коме си ти разбила неке предрасуде које су ти сметале (у прихватању Библије). slavabogu i zivela ontologija http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Свака ти је Његошева...свака част.Један од најбољих коментара које сам у последње време прочитао на овом форум. Према атеистима не сме бити никакве толеранције јер су они декадентни и разарајући дух.Све чега се дотакну униште...а када атеизам прогласе за нову религију (као што су урадили револуционари у Француској,Русији и нацисти у Немачкој),тада очекуј скору пропаст и народа и државе. Ti vidim bas volis istoriju. Nacisti su valjda jedan od najboljih, u fenomenoloskom smislu, primera totalitarne vlade ciji je jedan od nosecihstubova bio okultni krug koje je svoje temelje stekao nekoliko decenija ranije pojavom Ariosofa. Visestruko angazovanje astrologa kao arbitara nad kljucnim pitanjima Himlerovi masovni rituali u Vevelsburgu, Hiterovo oslanjanje na snov, kolektivni magiski ritauali sa orgijama ceremonijalnog tipa ih stavljaju u sve samop ne u ateisti narociot ne ove "moderne" koji za svoj filozofski osnov imaju metafizicki naturalizam koji kao misaona tradicija traje od Demokrita pa na ovamo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raskoljnikov Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Ako smem da pitam, ko te je ucio ovome? Нисам мислио ништа лоше,али једноставно никада са атеистима нисам могао културно и смирено да разговарам. Нисам ја ултрахришћанин и не слажем се са свим хришћанским догмама,пре се може рећи да сам слободни мислилац, али чврсто верујем у Врховни Ум и мистику.А према типичним атеистима,који поричу натприродно и који ме с фанатизмом убеђују да сам ја производ Случаја,заиста немам стрпљења. Већина атеиста које сам срео су обични материјалисти,а материјализам је нешто што највише презирем на овом свету. "Зло чинити од зла бранећи се,ту гријеха нема никаквога" - Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Ви Катарина Н.и нисте таквог сензибилитета па Вам Бог није ни дао да Вам се свештеник тако обрати.Из дубоког уважавања г.Александра отупићу оштрицу својих речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Јурис,ти момче не умеш ни српски да пишеш како треба.Јурим те да ти мало досађујем као што ваши атеисти из удружења јуре и вређају све верујуће, а и да вам покажем да смо -верујући ,у сваком погледу напреднији и бољи људи од вас,али не својим способностима, већ захваљујући Богу,са којим смо у заједници.Надобудан си и угрожен егзистенцијалним питањима као и сваки млади човек ,али твоја глупост је у томе што покушаваш да их решиш унапред избацујући Бога.Римокатолички свештеник Леметр,је именовао то о чему ти пишеш -В.прасак-што значи да смо пет копља увек били у односу на тупаве атеисте типа Докинса, Хичкинса и сл..Знам све о вама и о вашим члановима из удружења АС,Борим се са атеизмом од своје 15 -те год.,сада ми је 43, знам вам душу и знам вас у брк,знам сваку вашу мисао унапред и могу да вас осетим у моменту,знам ваш мисаони склоп и систем,буквално све о атеистима, теоријски и практично,од Епикура до Воје Антонића и Докинса.Појешће вас ваша недотупавост и празност.Носиоци духа,науке,логосности и умности увек су били верујући људи.Ви атеисти сте декаденција,сумрак,назадовање,кочница развоју,недоучке.типа Воје Антонића и осталих празних блебетала.Хвала Богу што нисте опет на власти,јер су ваши надахнитељи и учитељи сатрли сво добро у Србији,Русији и пре тога у Француској.Имате мождана ограничења,атеисти Србије ,празни сте комплексаши,попут конвулзивног Воје Антонића.Може само Бог да вас спасе.Ви сте уназадили интелектуалну елиту Србије и успорили развој нашег народа у сваком погледу.И сада нам"отварате очи "на православном сајту ,убеђујете нас да ето ви знате о истини.Недотупави,увек смо били паметнији,умнији,способнији од атеиста.Ниједну културну вредност нисте створили у овом народу,ниједну.Ви сте депресија,чак нисте ни за демоне,већ за ништа ,уколико вас Бог не спасе,у шта се и надам.Идите чувајте волове,једите и пијте јер ионако нема вечности по вама,нас оставите на миру,доста нам је било револуција 1917. и1789. као и њихових стравичних последица.То их је произвела свест попут ваше и недотупавих типова попут Воје Антонића,као и сл.празномозгића.Свака вам је празна,глупа, проста,ви сте ждерачи,телољубци,разарачи и мудри за зло.. Мајко мила, шта овај човек написа! Узгред, јеси ли кад чуо за атеисте као што су Фајнман, Вајнберг, Саган, Полинг, Пенроуз... Avocado and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raskoljnikov Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Ti vidim bas volis istoriju. Nacisti su valjda jedan od najboljih, u fenomenoloskom smislu, primera totalitarne vlade ciji je jedan od nosecihstubova bio okultni krug koje je svoje temelje stekao nekoliko decenija ranije pojavom Ariosofa. Visestruko angazovanje astrologa kao arbitara nad kljucnim pitanjima Himlerovi masovni rituali u Vevelsburgu, Hiterovo oslanjanje na snov, kolektivni magiski ritauali sa orgijama ceremonijalnog tipa ih stavljaju u sve samop ne u ateisti narociot ne ove "moderne" koji za svoj filozofski osnov imaju metafizicki naturalizam koji kao misaona tradicija traje od Demokrita pa na ovamo. Немој ти да се бринеш за моје историјско знање...на сигурном сам терену. То што су појединци веровали у астрологију и у тумачење снова,не чини их верујућима.Јел треба овде да цитирам Бормана,после Хеса најближег Хитлеровог сарадника?Из његових изјава и дневничких белешки се јасно види да су нацисти желели да униште религију и да су је сматрали препреком технолошком напретку.Они су били дарвинисти,а не верујући људи. Уствари,можда је неко од њих и веровао у Бога,али то се није промовисало у друштву. Нађи на нету химну Хитлерове омладине,па ћеш видети колико је међу њима била "распрострањена" вера у Бога.Вера је била распрострањена,али вера у Фирера и Немачку,а не у натприродно. "Зло чинити од зла бранећи се,ту гријеха нема никаквога" - Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Чуо сам и читао,Вајнберга,-Прва три минута-,као мали Саганов Космос,књигу и серију на ТВ-у,Пенроуз је физичар Нобеловац,вероватно Лајнус Полинг двоструки Нобеловац,хемија и мир.Фајнман,не могу сад тренутно да се сетим.Циљаш претпостављам на шта...'? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука