Млађони Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Ти Јурисе користиш речи "безобразан си,сконтати,сулуда вера,оћеш".Тако се не разгова у научним дискусијама.Осим тога,лош ти је правопис,синтакса.И мислиш да је то научно .Затим,осећа се велики набој потцењивања саговорника,преклапања,ниподаштавања. Подцењујем винукса. А све што осећам од тебе је велики набој нетрпељивост за једног хришћанина. Сигурно имаш психолошке проблеме,тј-младалачке,као криза идентитета,неутемељеност,страх,незадовољство,у малој си средини ,неафирмисан,промашио си факултет,бију те године,ниси ускладио стварност и жеље,неостварена ти је жеља да будеш природни научник. Мислим да ово прелази сваки безобралук. И све то када ти надође,ти скачеш,бљујеш по поповима,религији,теологији,Цркви и мислиш да је то позитивна наука и нико не сме ништа да ти каже. А ово је директно лагање. Нити сам икад пљувао по религији, поповима, теологији. Једино сам критиковао, а ако ти критику схваташ као увреду на твоју личност то је већ твој проблем психолошке природе где се види она христова - вади трн из ока брата свога а не види брвно у око своме. Или већ како иде. Вероватно си такав због младости,али и ниси тако млад,вероватно 25год.Падаш у ватру,вређаш. Падам у ватру пред професионалним незнањем нечега што треба да се зна из средње школе. Као например меке чињенице око теорије еволуције и слично. Мене занима што ти избегаваш да дискутујемо о теми пошто си како кажеш толики зналац. Изволи уђи у дискусију изнеси аргументе. То везе нема са науком,мењај професију,боље буди судија у твом малом мисту па гањај све који не мисле као ти. Отворио си ми очи идем да будем коњушар. Не дај Боже да добијеш власт над нама хришћанима,био би опасан. Јако ружна и непоштена претпоставка. Ја никад ником нисам забранио да мисли супротно од мене. То можда такве фанатично религијске особе као ти раде па мисле да сви то раде. То зна већина на овом форуму. А пошто претпостављам да циљш на моје расправе са винуксом срамота је што не видиш какву љагу на науку баца тај човек. Мада си вероватно још неки клон са екипе шестоднева или неки њихов ортак. Занимљиво как ото радиш свим активним атеистима овде ту директну провокацију. И мени и Авокаду. Авокадо је мало искуснији од мене па те је у корену сасвим пристојно сасекао, не верујем да ти тога није доста. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Je l' ovo tema o psihološkom profilisanju članova foruma ili o Velikom prasku, u podforumu 'Nauka/stvaranje'? 0409_feel То је да неком очигледно сметају атеисти и њихов став посебно ако је јак, јер се очигледно њихова вера угрози самим постојањем супротних од њих. Па немају шта да раде него иду по темамам и прогањају исте. Не знам да ли си приметио и авокада је закачио у једној теми. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
winux59 Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 То је да неком очигледно сметају атеисти и њихов став посебно ако је јак, јер се очигледно њихова вера угрози самим постојањем супротних од њих. Па немају шта да раде него иду по темамам и прогањају исте. Не знам да ли си приметио и авокада је закачио у једној теми. moram da odreagujem, hahahahahahaha joj boze ako ne postoji ni jedan jedini dokaz za boga, ako niko na svetu ne uspe da dokaze da bog postoji, to i dalje ne znaci da ne postoji, sve do trenutka kada vi ateisti dokazete da bog ne postoji, jer ako neko ne moze da dokaze da bog postoji, ja cu biti agnostik, necu znati ima li ga ili ne, sve dok mi neko ne dokaze da li ga ima ili nema. Tako da nista od vase vere da nema boga. A sramotno je sto ni ne pogledas video na primer taj koji si tvrdio da je pun lazi, vec unapred kazes da je pun lazi, jel to predrasuda? Aj navedi sta je lazno, i odgovori na moja pitanja, jesam ti dokazao da ne znas nista o genetici. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Винуксе ако мени пишеш џаба пишеш на игноре си ми не видим ништа. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
winux59 Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Винуксе ако мени пишеш џаба пишеш на игноре си ми не видим ништа. vidim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Ти већ постајеш безобразан. Izvinite,nisam imao nameru da Vas uvredim gosn. Prudentia. Е сад што се ти ломиш између разума и неке сулуде вере ( не мислим на хришћанску веру већ на ту креационистичку) проблем је твог очигледног непознавања. Као и обично. Oooooo,napredajes polako.Ipak za tebe hriscanska vera nije suluda http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Izvinite,nisam imao nameru da Vas uvredim gosn. Prudentija. Па стварно бре игњате ако нисмо 10000 пута рекли сви редом шта је абиогенеза шта је еволуција и ти идаље не верујем у еволуцију јер је абиогенеза хипотеза. Oooooo,napredajes polako.Ipak za tebe hriscanska vera nije suluda Ја нимад нисам мислио да је хришћанска вера сама по себи сулуда. Не знам откуд ти то? Ја мислим да свака вера има свој смисао али проблем је када се сама вера отме контроли, па добијемо разне фанатике, терорирсте у усламу, или инквизицију у хришћанству као теже облике отимања контроли или неке лакше облике одбијања реалности науке. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Kada čitam ove repetitivne lavine mržnje, netrpeljivosti i zla od strane nekih ljudi, pomislim na onu Ničeovu "poslednji Hrišćanin je umro na krstu". P.S. Ako ste hteli da napišete "Niče je bio budalčina, on ovo, on onako, bla bla bla...", uštedite mi vreme, i to sam čuo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Kada čitam ove repetitivne lavine mržnje i netrpeljivosti od strane nekih ljudi, pomislim na onu Ničeovu "poslednji Hrišćanin je umro na krstu". Ovo sto si napisao je mrznja i netrpeljivost. Koliko je hriscana koji su stradali za svoju veru i posvetili svoj zivot sluzenju Bogu i ljudima. Mi vernici nikada necemo biti dobri za pojedine ateiste,ali to je vas problem. P.S. Ako ste hteli da napišete "Niče je bio budalčina, on ovo, on onako, bla bla bla...", uštedite mi vreme, i to sam čuo. Nije On ni prvi ni poslednji antiteista sto je zavrsio kao ludak.Sad zasto je to tako,stvarno mi nije jasno :rolleyes: http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 То је Волтер рекао, Ниче га је само цитирао. Па ти види колико је онда кредибилна та реченица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 То је Волтер рекао, Ниче га је само цитирао. Па ти види колико је онда кредибилна та реченица. “The problem with quotes on the Internet is that you can't always be sure of their authenticity.” ~ Abraham Lincoln oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Ovo sto si napisao je mrznja i netrpeljivost. Nije. Ja vas čak i ne osuđujem. Samo iznosim svoje zapažanje. Mi vernici nikada necemo biti dobri za pojedine ateiste,ali to je vas problem. Kako koji... Neki da, neki ne - po zasluzi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raskoljnikov Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Моје мишљење о "великом праску" је једноставно-најглупља ствар за коју сам у животу чуо. Како може настати Све из Ничега?Заговорницима ове теорије дефинитивно недостаје смисла за логику. Ко је после праска обликовао човека и све око њега?Да није бог звани Еволуција :rolleyes: ?! "Зло чинити од зла бранећи се,ту гријеха нема никаквога" - Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Ко је после праска обликовао човека и све око њега?Да није бог звани Еволуција :rolleyes: ?! Pa znaš kako, na nešto što bar malko podseća na čoveka se moralo čekati oko 4 milijarde i 300 miliona godina. A šta, evolucija je laž, a? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 “The problem with quotes on the Internet is that you can't always be sure of their authenticity.” ~ Abraham Lincoln Врх фора! Не, ово је заиста често цитирана Волтерова реченица, јер је он био милитантни атеиста, и сва она масовна зла против цркве у време Фрнцуске револуције су највећим делом његова заслуга. А овом је ваљда реченицом хтео да се оправда, ово је само део ширег тиранисања читалаца, које овде није тема. Поента је у томе да Волтер није кредибилан, без да улазим у даљу расправу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука