Александар Милојков Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Енизе не мораш да одговараш на Звонкове поруке, али не мораш ни да истичеш своје презрење истих. Нећеш да одговораша више - у реду, али нека на томе остане. Svakog sugovornika koji na jedan fin način diskutuje prihvatam , Zvonko sve dok se ne izvine za on Muhammed jednako je bin Laden ili da je neki musliman bolji od Muhammeda kod mene ne postoji.Što se tiče tog čovjeka Bog mi je svjedok ne mrzim ga , ali ne dopuštam takav način razgovora sa mnom. Dok se isprika ne desi kod mene je na ignore У реду, али не мораш то ignore да пишеш. Једноставно - немој му одговарати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Енизе не мораш да одговараш на Звонкове поруке, али не мораш ни да истичеш своје презрење истих. Нећеш да одговораша више - у реду, али нека на томе остане. Svakog sugovornika koji na jedan fin način diskutuje prihvatam , Zvonko sve dok se ne izvine za on Muhammed jednako je bin Laden ili da je neki musliman bolji od Muhammeda kod mene ne postoji.Što se tiče tog čovjeka Bog mi je svjedok ne mrzim ga , ali ne dopuštam takav način razgovora sa mnom. Dok se isprika ne desi kod mene je na ignore У реду, али не мораш то ignore да пишеш. Једноставно - немој му одговарати. Prihvatam sugestiju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Svakog sugovornika koji na jedan fin način diskutuje prihvatam , Zvonko sve dok se ne izvine za on Muhammed jednako je bin Laden ili da je neki musliman bolji od Muhammeda kod mene ne postoji. Не видим ништа непристојно у томе да упоредимо било које две особе на свету. Рекао сам да ми Мухамед више личи на бин Ладена него на Мирсада када упоредим њихове поступке у животу. Такође сматрам да огромна већина муслимана живи праведнији живот од Мухамеда - имају по једну жену, нису никога убили нити наредили да се убије, нису никоме секли главе, руке и ноге и ослепљивали ужареним гвожђем итд. За мене је Мухамед човек као и сваки други и могу слободно да расуђујем о његовим делима. То нико не може да ми забрани, нити има право да се вређа. Ја никоме не браним да расуђује о Христу или апостолу Павлу. Što se tiče tog čovjeka Bog mi je svjedok ne mrzim ga , ali ne dopuštam takav način razgovora sa mnom. Dok se isprika ne desi kod mene je na ignore Када нешто погрешим увек се извинем и трудим да се не понови. Овде не видим ништа погрешно. Можда би ви требало да прихватите равноправан разговор, а не да намећете своја правила. Све најбоље ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 ZvonKondeL. bliss jeeee 4chsmu1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Рекао сам да ми Мухамед више личи на бин Ладена него на Мирсада када упоредим њихове поступке у животу. Такође сматрам да огромна већина муслимана живи праведнији живот од Мухамеда - имају по једну жену, нису никога убили нити наредили да се убије, нису никоме секли главе, руке и ноге и ослепљивали ужареним гвожђем итд. Он је био и световни владар. Тако да он не може да се пореди са неким тамо Мирсадом, или било ким ко није на таквом неком положају у друштву на којем је он био, зар не Енизе? И наши свети краљеви нису били имуни на те, да кажем, нус појаве које собом неминовно носи владарска, државноупавитељска служба, јел... Морамо бити непристрасни, Звончић, а овде, Брате, нема разлога да то не будемо. bliss jeeee ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Да, али наши свети краљеви нису оснивали религије нити се њихови поступци узимају као узор за сваког верника. Нисам чуо ни за једног "православног терористу" који се позива на Стефана Првовенчаног да би убијао невернике. Ти брате Легеонар мораш мало боље да размислиш о тој разлици. Мирсад и Ениз су овде јавно подржали смртне казне за моралне прекршаје као религиозну санкцију. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Да, али наши свети краљеви нису оснивали религије нити се њихови поступци узимају као узор за сваког верника. Нисам чуо ни за једног "православног терористу" који се позива на Стефана Првовенчаног да би убијао невернике. Ти брате Легеонар мораш мало боље да размислиш о тој разлици. Мирсад и Ениз су овде јавно подржали смртне казне за моралне прекршаје као религиозну санкцију. Žao mi je brate Zvonko, poštujem te kao čovjeka, ali ja bez izvinjenja na tvoje pisanje pišem ovaj zadnji komentar.U potpisu:Eniz Kozlić Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Жив ми био. И ја чекам извињење за оно "подлац" и остале комплименте. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Рекао сам да ми Мухамед више личи на бин Ладена него на Мирсада када упоредим њихове поступке у животу. Такође сматрам да огромна већина муслимана живи праведнији живот од Мухамеда - имају по једну жену, нису никога убили нити наредили да се убије, нису никоме секли главе, руке и ноге и ослепљивали ужареним гвожђем итд. Он је био и световни владар. Тако да он не може да се пореди са неким тамо Мирсадом, или било ким ко није на таквом неком положају у друштву на којем је он био, зар не Енизе? И наши свети краљеви нису били имуни на те, да кажем, нус појаве које собом неминовно носи владарска, државноупавитељска служба, јел... Морамо бити непристрасни, Звончић, а овде, Брате, нема разлога да то не будемо. bliss jeeee Brate Legionar:Kada neko iskaže neslaganje sa mojom vjerom, npr za mene je to neprihvatljivo, smatram to pogrešnim , to stoji, ali kada ovamo neke stavove iznosi koji su ono omalovažavajući to ide već ka onom nekorektnom. Ne bojim se ja Zvonkinih primjedbi i pisanja , imali smo mi već prepiske koje su bile na nivou i u njemu sam imao dobrog sugovornika dok nije stvar krenula ka tom omalovažavanju.Ja kao čovjek koji poštuje svoju a i tuđu vjeru ne želim takvu komunikaciju.Ja sam znao pogrešiti, sječam se jednog malo osštrijeg razgovora sa Solomonom, vidio sam da sam pretjerao i ljudski sam se izvinuo, i život ide dalje! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Жив ми био. И ја чекам извињење за оно "подлац" и остале комплименте. Eto ja se izvinjavam, da to nije ok, iako je to bila reakcija na tvoje pisanje, uprkos tome ja sam pokazao slabost i pretjerao sam.Svataš li ti brate da u priznavanju greške se krije veličina čovjeka, a ustrajavanju u njoj ide ono suprotno od toga !Ili nas je nedaj bože uhvatila gordost tj gdje ću se ja muslimanu izvinuti! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Нисам се ја ни љутио на вас, разумем да човек некад изгуби живце. За ово последње сам већ објаснио. Ако сам Мухамеда увредио, расправићемо то нас двојица међусобно. Нема потребе да се вама извињавам уместо њему. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Да, али наши свети краљеви нису оснивали религије нити се њихови поступци узимају као узор за сваког верника. Нисам чуо ни за једног "православног терористу" који се позива на Стефана Првовенчаног да би убијао невернике. Ти брате Легеонар мораш мало боље да размислиш о тој разлици. Мирсад и Ениз су овде јавно подржали смртне казне за моралне прекршаје као религиозну санкцију. Ne na Prvovenčanog ali na... Filareta Moskovskog? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Да, али наши свети краљеви нису оснивали религије нити се њихови поступци узимају као узор за сваког верника. Мухамед и није наметао себе као најбеспрекорнији узор, барем ми то није познато,а и проверио сам. И сам је био свестан да није без мане, нити да је беспрекоран, већ је позивао на веру у Бога и понављао послан арабљанима у суштини поуке јеванђелске... Да ли је био племените душе? Ја сматрам да јесте, мир Божији и Спас на њему! Међутим, сматрам и то, али то је мишљење које сам започео доказивати и аргументовати, да Ебу Бекр-Омер-Осман праве нову религију, и ако је то за многа арапска племена била нова религија (не и за хришћане), ова тројица, посебно Ебу Бекр, раздваја (непријатељским ајетима, против јудеја, али изразито и особито против хришћана-навешћу цитате), да би након Рида ратова (обрачуна са муслиманима неистомишљеницима од којих су неки одбегли по други пут у Абисинију и Јерменију, и када су ови освајајући у крвавим биткама сатирајући многе хришћане дошли до њих, ови су им рекли - ви не чините по упути Посланика!), оправда ратну кампању против хришћана тј. освајање хришћанских територија... Ако ме питате - да ли бих пољубио Кур'ан Часни? (питање преко пп) Да, бих, и то бих мирне савести учинио, али слично папи Јовану Павлу 2. који целивајући Кур'ан целивао јеванђелске речи у њему. (Ово све, наравно, само ако бих имао благослов епископа). ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Нисам се ја ни љутио на вас, разумем да човек некад изгуби живце. За ово последње сам већ објаснио. Ако сам Мухамеда увредио, расправићемо то нас двојица међусобно. Нема потребе да се вама извињавам уместо њему. Žao mi je Zvonko komunikacija prestaje ovdje između nas dvojice.Da bi se nastavila moj uslov je jasan. Do tebe je! Živ ti meni i zdrav bio i puno sreće u životu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука