Grizzly Adams Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Нпр. грех је оптужити Мухамеда за оно за шта није крив, за оно што није проповедао, а није проповедао да - муслиман нема у хришћанину пријатеља... једноставно - дела његова то оспоравају! Док дела Ебу Бекра потврђују да је то од њега! Прогласио си Куран и читаву њихову религију за фалсификат.Не, читав Кур'ан, већ они стихови које сам навео, и за које полагано износим доказе да нису по Мухамеду дати, већ као што рекох, од Ебу Бекра који оправдава своју ратну кампању против хришћана, након што се обрачунао са горе поменутима у Рида рату. Мој приступ је мало другачији - не интересује ме пуно "аутентични историјски Мухамед", већ "идеолошки Мухамед" онако како је описан у исламским књигама. Сасвим је могуће да је слика о њему касније искривљена како је то неким следбеницима одговарало. На пример, има у хадисима примера где његов верни пратилац Омер када неко увреди или се супротстави Мухамеду тражи дозволу да му "одсече главу", а Мухамед одговара у стилу "`ајде смири се мало". Као што си поменуо, Омер је после постао халифа и био у ситуацији да доноси важне одлуке. Био је веома прек човек (пре него што је прихватио Ислам планирао је да убије и самог Мухамеда), па не би било чудно да покуша да оправда свој темперамент на неки начин. Уосталом, Шиити га и не признају као легитимног халифу. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 poslanik je jednostavno kao superiorniji u tom pogledu(ne finansijskom,vec u pogledu pravednosti)mogao da ponese tu odgovornost.nije poslanik zenio samo uglednice(h.Safija) ili imucne zene (hazreti Hatidza) vec i zene koje jednostavno nisu imale gde.... Може човек дапомогне многим угроженим женама, којима је потребна нека правда, а да их све не ожени и спава са њима. То ми је мало несхватљиво. Више ми личи да је госн Мухамед био лола (жива душа, ја му то не замерам isus-sinai). Знате, и Исус је помагао многим женама, чак и једној блудници, многе су пошле за њим, али ниједну није узео себи за жену. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 a da se nasalimo malo...mozda je Poslanik slicnu foru radio i kao Milos Obrenovic kada su pisanija bila u pitanju... Е, ако је био као Милош, онда ништа од његовог посланства. У том случају, потпуно је раскринкан. isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 a da se nasalimo malo...mozda je Poslanik slicnu foru radio i kao Milos Obrenovic kada su pisanija bila u pitanju... Е, ако је био као Милош, онда ништа од његовог посланства. У том случају, потпуно је раскринкан. isus-sinai Miloš je bio lud kao višefazna struja. Ali hvala mu na svemu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 U Saudijskoj Arabiji je zabranjeno graditi crkve. I pokazivati vino u javnosti i slično. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 U Saudijskoj Arabiji je zabranjeno graditi crkve. I pokazivati vino u javnosti i slično. Они су специфични. То што код њих постоји мислим да не постоји више у ниједној исламској земљи. Смириће се и они, полако. Долази време када нафта више неће бити толико битна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 poslanik je jednostavno kao superiorniji u tom pogledu(ne finansijskom,vec u pogledu pravednosti)mogao da ponese tu odgovornost.nije poslanik zenio samo uglednice(h.Safija) ili imucne zene (hazreti Hatidza) vec i zene koje jednostavno nisu imale gde.... Може човек дапомогне многим угроженим женама, којима је потребна нека правда, а да их све не ожени и спава са њима. То ми је мало несхватљиво. Више ми личи да је госн Мухамед био лола (жива душа, ја му то не замерам 8086.gif). Знате, и Исус је помагао многим женама, чак и једној блудници, многе су пошле за њим, али ниједну није узео себи за жену. hehehe...pitali su Poslanika sta mu je od dunjaluka najdraze.odgovorio je "mirisi,i zene".... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 U Saudijskoj Arabiji je zabranjeno graditi crkve. I pokazivati vino u javnosti i slično. Они су специфични. То што код њих постоји мислим да не постоји више у ниједној исламској земљи. Смириће се и они, полако. Долази време када нафта више неће бити толико битна... Onda nikoga i neće biti briga za njih. Ostaviće ih i Zapad da se revertiraju u kameno doba jer su objektivno na tom nivou. Iran je pola kameno, pola nuklearno doba, ako me razumeš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 U Saudijskoj Arabiji je zabranjeno graditi crkve. I pokazivati vino u javnosti i slično. Они су специфични. То што код њих постоји мислим да не постоји више у ниједној исламској земљи. Смириће се и они, полако. Долази време када нафта више неће бити толико битна... То је део исламског закона, није нешто што су Саудијци измислили. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 "I know all muslims are not terrorists but I also know that every terrorist that was on the plane that hit WTC and killed my brother was muslim. We don't want any mosque around here." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 hehehe...pitali su Poslanika sta mu je od dunjaluka najdraze.odgovorio je "mirisi,i zene".... Ово је сада веома занимљиво - када сам ја у једној од претходних дискусија навео хадис где Мухамед то каже, било је "ти то не разумеш", "вређаш" итд. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 Jedan čovek koji je živeo u mestu Orchard Park u predgrađu mesta Buffalo koji se zove Muzamil Hasan ili Muzanil Hasan, nisam siguran. Čovek je Amerikanac pakistanskog porekla i on je odsekao svojoj ženi glavu velikim mačem. Sa onim mačem, na engleskom se kaže scimitar. A zanimljivo je da je pre toga radio na nekoj TV na emisiji o kojoj se radilo o tome da on priča kako su muslimani predstavljeni loše u svetu, krivi su mediji, to nije tako... I onda je odsekao svojoj ženi glavu. Guy just sticks to his guns. I mean swords. 8086.gif http://www.itusozluk.com/img.php/bbda0cb56ebc8472f162a7ceeebc9f549129/scimitar Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 U Saudijskoj Arabiji je zabranjeno graditi crkve. I pokazivati vino u javnosti i slično. Они су специфични. То што код њих постоји мислим да не постоји више у ниједној исламској земљи. Смириће се и они, полако. Долази време када нафта више неће бити толико битна... u Saudiji,vec smo o tome pisali,hriscana i nema.podici tamo Crkvu je besmisleno kao sto je tupavo podici dzamiju na Atosu,ili na Tibetu.u ostalim zemljama je vec sasvim drugacija stvar.Katar je katedralu o drzavnom trosku podigao,a da ne govorim o ostalim zemljama.zabrana alkohola i svinjetine ima svoj razlog.(u privatnosti covek moze da radi sta hoce).o zabrani ulaska ne muslimana u Meku i Medinu se cesto govori kao o diskriminaciji....ne prvi pogled i jeste tako.medjutim,razlozi su i te kako prakticne prirode. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 U Saudijskoj Arabiji je zabranjeno graditi crkve. I pokazivati vino u javnosti i slično. Они су специфични. То што код њих постоји мислим да не постоји више у ниједној исламској земљи. Смириће се и они, полако. Долази време када нафта више неће бити толико битна... u Saudiji,vec smo o tome pisali,hriscana i nema.podici tamo Crkvu je besmisleno kao sto je tupavo podici dzamiju na Atosu,ili na Tibetu.u ostalim zemljama je vec sasvim drugacija stvar.Katar je katedralu o drzavnom trosku podigao,a da ne govorim o ostalim zemljama.zabrana alkohola i svinjetine ima svoj razlog.(u privatnosti covek moze da radi sta hoce).o zabrani ulaska ne muslimana u Meku i Medinu se cesto govori kao o diskriminaciji....ne prvi pogled i jeste tako.medjutim,razlozi su i te kako prakticne prirode. Ali Mirsade, dozvoljeno je tehnički i teoretski podići džamiju na Svetoj Gori. Što ne bih ja mogao da vidim Meku ili Medinu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука