Jump to content

Ukinuti Godine uzleta

Оцени ову тему

Sun14861

Препоручена порука

пре 49 минута, Bokisd рече

Потпуна контрола

Уверен сам да је 90% ове будалаштине копирај-убаци из неке сличне ЕУ будалаштине, или неког института атлантистичког. Смисао ових будалаштина је да су терминолошки толико болесна да их нико не чита.

Ово вам је као да имате парадајз, са сунца, из земље пођубрене стајским ђубривом, сладак, сочан (то је здраво, нормално дете...па лисица зна како младунче одгајати, да не зна човек без овх болештина). На рдугој страни имате холандски парадајз, скоро провидан ко кликер. И на њему увозно/извозна деклерација, 40 редова, ситно куцаних, треба да фотографишете текст са камером од 300 мегапкслова да би га прочитали. И тамо "све лепо пише". Онда га загризете, а оно к'о да сте загризли киселу јабуку, дивљу, некалемљену.

Кад би сад Ружића, министра питали да понови 0,0001% ових бљувотина, не би имао појма. Па ово док човек прочита, осећа се као да му неко чешагијом за коњску гриву струже по мозгу. Толико је "педагошки" надахнуто.

Па каже: "разумевање концепцијских поставки Основа програма и њихово утемељење као
лично релевантних и повезаних са властитом праксом. Овај процес изускује
стално преиспитивање и промишљање о концепцијским поставкама и личним
уверењима и пракси"

Буди Бог с нами!

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Јанко рече

А ти, бата Оби, сматраш ли да је ово та реформа која иде на боље или се слажеш са творцем ове теме?

Moze li izvor pun mulja da toci zdravu vodu? Naravno da ne moze.

Moze li milistorstvo, sto htede da Desanku Maksimovic stavi u neobavezne, da bude izvor ikakve zdrave promene?
Naravno da ne moze. Niti uopste zeli bilo sta zdravo srpskoj skoli.

"Ne mogu smokve da radjaju sa trnja".

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Ćiriličar рече

ПС

КОме се не свиђа, мож' да запрти русак као ја и осталих 4 милиона Срба и оду негде где је робовање мало лакше и буду "непатриоте". Шта  'ш, демонократија.

Da Ćirko, dobro si to primetio...Sa sigurne razdaljine ćaskamo...

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

On 25. 4. 2023. at 14:59, Milan Nikolic рече
SPUTNIKPORTAL.RS

Вештачка интелигенција ће ускоро моћи да помаже деци да уче и поправљају своје оцене, истиче Бил Гејтс, додајући да би четботови већ у наредних 18 месеци могли да уче...

Шта ће тек бити са ботовима власти...

Осташе и они без плате. :0205_whistling:

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

On 25. 4. 2023. at 19:24, Bokisd рече

Видео сам у Смедереву али и у другим градовима, родитељи децу доводе колима до самог улаза у школу, ма направе хаос у улици, мора прво мистер дете да изађе из кола кога брига да ли има некога иза или да се блокира цела улица, дете живи пар блокова од школе нема везе родитељи га довозе у школу, шта да очекујемо онда од деце ако им се и тако повлађује, јел ми бринемо о деци или правимо од деце нешто што им није на корист како буду расли и развијали се, да ли их правилно усмеравамо и васпитавамо.

Ове неке Године узлета на прву ми делује као да нису у питању предшколска деца него да је ово за неку компјутер терминатор децу шта је бре ово доле у том програму, јел су они нормални :0426_feel:па ово ни одрасто човек не може да стави у мозак и да све правилно свари, овај узлет је бре неки експеримента са децом са несагледивим последицама ово бре злочин према деци пази бре да уочава детаље и поставља питања па јел то детенце или неки робокап, у ствари они већ и причају и најављују робо људе и чипове у мозак и компјутеризацију човека, бркање по геному, вештачку храну, виртуалну реалност и ко зна шта већ још, можда је ово са дечицом експеримент и припрема за ту светлу будућност човечанства, ма ја мислим да Бог то неће попустити да све то спроведу до краја, апокалипса у најави, мајке ми.

Untitled.thumb.png.662c6e444fc2a28b67c789dcb32b29b9.png

На првој тачки колапс свих осталих.

Дете се дисциплинује да би било самостално и одговорно, а не да му се допусти да сам поставља правила игре.

Ако је тачно да може да прави паузу кад хоће и ради кад и шта му се свиди, васпитач ће бити "крив" што га "није заинтересовао" а клинац ће га кулирати и терати своје.

Анархија.

Шведска у најави, стопа самоубистава пробија плафон.

На папиру изгледа ВАУ, у реалности Немогућа мисија.

И опет ће бити дрвље и камење на просветне раднике.

Предлагача програма у Лазу па да радимо...

Подели на овим сајтовима

On 25. 4. 2023. at 21:35, Bokisd рече

Потпуна контрола

Ово буквално значи да држава и разне институције преузимају бригу о васпитању наше деце, овде нема ни 1% шансе да родитељи усмеравају децу како они желе, ово је буквално као терористичко киндаповање деце од родитеља и немаш много могућности да извучеш своју децу из њихових руку, обликовање дечјих умова и срца за њихове будуће циљеве, с обзиром да желе свет у коме човек неће поседовати ништа и биће срећан онда морају да крену од самог почетка и деце како би све било подређено том циљу нема ту инпровизације.

Има оно децу вам нећемо опростити, да никад не заборавимо.

Грешиш.

Овде се приближавамо Мирољубовом опису "дебилана".

Они ће да пусте да се деца "оневаспитавају" у тако немогућим условима за напредак, док су родитељи изгубили битку код куће са мобилним телефонима и друштвеним мрежама.

Децу неће васпитавати НИ родитељи НИ школа већ друштвене мреже.

Част МАЛОМ броју изузетака, а то ће бити САМО духовно ЗДРАВИ литургијски активни породични људи.

Подели на овим сајтовима

On 25. 4. 2023. at 22:48, obi-wan рече

Moze li izvor pun mulja da toci zdravu vodu? Naravno da ne moze.

Moze li milistorstvo, sto htede da Desanku Maksimovic stavi u neobavezne, da bude izvor ikakve zdrave promene?
Naravno da ne moze. Niti uopste zeli bilo sta zdravo srpskoj skoli.

"Ne mogu smokve da radjaju sa trnja".

Јасно, него ти рече да почиње препород - па да видим где и како...:POPOcorn1:

Подели на овим сајтовима

Dobro obratiti pažnju na nove crtaće gde su glavni likovi preplašeni, jer su okruženi agresivnim protivnicima, gde glavni junak Ježić kaže "Možeš samo da me poljubiš u bodljikavo dupe"... Puno agresije, bez pozitivnih likova to se servira deci u bioskopima, a naši ne vode računa, samo da se proda nešto. I onda se čude kuda ide naše društvo ... 

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Јанко рече

Јасно, него ти рече да почиње препород - па да видим где и како...:POPOcorn1:

Kad negde (relativno) blizu krene veliki rat, znaci da je krenuo veliki preporod drustava. Vec se vidi po celom svetu ogroman pokret, kao talas, koji detaljno i iz korena menja sliku sveta u celini. Ta promena nece ni nas sigurno da zaobidje.

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, obi-wan рече

Kad negde (relativno) blizu krene veliki rat, znaci da je krenuo veliki preporod drustava. Vec se vidi po celom svetu ogroman pokret, kao talas, koji detaljno i iz korena menja sliku sveta u celini. Ta promena nece ni nas sigurno da zaobidje.

Nas, uglavnom, sve što je dobro zaobilazi - od kako je naš divni Pavle otišao...

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Јанко рече

Nas, uglavnom, sve što je dobro zaobilazi - od kako je naš divni Pavle otišao...

Nije Pavle nigde otis`o. Tu je sve vreme, ceka nas da se vratimo.

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
  • Креирај ново...