Jump to content

Да ли православни хришћани могу да летују?

Препоручена порука

jedno je skroz go a drugo su kupatjke gatjke, nemam problema stim mislim da ovi ljudi iz klipa imaju problema stim

nego ja imam drugi problem jedan- kad vidim usred zime da se obnazene devojke/devojcice potucaju od kafitja do kafitja- e to je meni problem

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Mogu.Ako imaju para.Ako nemaju,tu je kada.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

eno dva velika demona!

Sifra: apsolvent pri MP fakultetu za prirodnjacke studije

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

ја мислим да Хришћани могу да летују..ако обећају да неће да гледају жене..које ходају полуголе..голе..и обнажене по плажи...

За Хришћанке нисам сигуран...мислим да би оне требале бити кући...и кувати ручак...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
ја мислим да Хришћани могу да летују..ако обећају да неће да гледају жене..које ходају полуголе..голе..и обнажене по плажи...

За Хришћанке нисам сигуран...мислим да би оне требале бити кући...и кувати ручак...

Mnogo su mi privlačnije žene kad su obučene nego kad su u toplesu na plaži...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...