Jump to content

Да ли православни хришћани могу да летују?

Препоручена порука

Na vrh mi je glave i suncanja kupanja gnjavaze sacuvaj me boze narocito plaze  sFun_bat

Hajdemo u planine in Balkania

E vala fala ti na ovoj pjesmi, baš mi naum pade da je potražim !!! sFun_bat sFun_bat prstgore prstgore

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Čuo sam jednu izreku:Onaj muškarac koji kaže da mu žena nije iskušenje sa njim je jedno od dvoje ili sumnjamo u njegovu muškost ili laže!!!

Zbog osječaja privlačnosti između dva spola i zbog sprečavanja nemorala plaže trebaju biti odvojene ili ako čovjek ide sa svojom suprugom neka ide malo na usamljenjije mjesto.

Svaka pozuda pre svega je u glavi, tu je uzrok... ako ne lecis uzrok, mozes da se zatvoris i u Alkatraz, al` dzabe...

Da, ali za svaku požudu postoji pokretač, kud ćeš boljeg pokretača ka požudi od golog tijela!!!

Ali ne na plaži...

Tamo su svi u gaćama pa i nije zanimljivo.

Подели на овим сајтовима

Čuo sam jednu izreku:Onaj muškarac koji kaže da mu žena nije iskušenje sa njim je jedno od dvoje ili sumnjamo u njegovu muškost ili laže!!!

Zbog osječaja privlačnosti između dva spola i zbog sprečavanja nemorala plaže trebaju biti odvojene ili ako čovjek ide sa svojom suprugom neka ide malo na usamljenjije mjesto.

Svaka pozuda pre svega je u glavi, tu je uzrok... ako ne lecis uzrok, mozes da se zatvoris i u Alkatraz, al` dzabe...

Kako kome. sFun_bat

Da, ali za svaku požudu postoji pokretač, kud ćeš boljeg pokretača ka požudi od golog tijela!!!

Ali ne na plaži...

Подели на овим сајтовима

Kako kome. sFun_bat

Ali ne na plaži...

Čast izuzecima!!!

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Otplivamo ja i drugar do onih graničnih bova,svako sedne na jednu ili legne i kuliramo.

Doplivaju tu neke Beograđanke na dušecima i tu mu uđemo u priču.

Posle nekog vremena pitaju one nas da li bi nama smetalo da se one skinu u toples.

Što da nam smeta  sFun_bat samo se vi skinite ...

I sve je bio ok i normalno bez ikakvih neki loženja i paljenja.

Kad sam jednu od tih beograđanki video na šetalištu,naravno obučenu i sređenu,ne mogu da kažem da sam ostao ravnodušan .

Elem,Hrišćani treba da idu na plažu ali ne i na šetalište odnosno korzo  sFun_bat

Подели на овим сајтовима

zato ja idem na plaže gde su babe i dede

pa se siti ispričamo i saznam gde su najniže cene

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Рад је ипак правило а не изузетак у нашим манастирима.То сам хтио да кажем.

Ма знам, схватио сам у међувремену, него сам управо мислио на ове "нове" што им нико од Епископа не ваља и што по читав дан "ревнују" по интернету.

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Da li Pravoslavni hriscani mogu da letuju

Много глупо питање. Нажалост, оно само сведочи да постоје и "православни талибани".

Подели на овим сајтовима

link=topic=16542.msg506282#msg506282 date=1313591694]

zato ja idem na plaže gde su babe i dede

pa se siti ispričamo i saznam gde su najniže cene

:cheesy: bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Креирај ново...