Jump to content

Parada ponosa u Beogradu - 2011. !?

Оцени ову тему

Deni72

Препоручена порука

Sta cete preduzeti i kao pojedinci i kao neke organizacije poput "Dveri srpske"...Patriote,koje se zalazu za porodicne vrednosti,moral i tome slicno,morali bi da preduzmu nesto,a ako nema nikave reakcije na setnju pedera i lezbejki,znaci da ste vi koje se zalazate za veru,moral,tradiciju i porodicne vrednosti,legli na rudu i da vas je rezim sredio za sva vremena prst ka dole

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Опет бацаш коску на форум ,да се покољемо...

Моного си бре кваран и гадан... 4chsmu1

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

4chsmu1

е слава Богу кад се сложих са Зосимом

4chsmu1

овај пут полиција организује све, можда и пошаљу истурено одељење као представнике са све шареним униформама 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Верујем да ни полицији није лако, рад што им се не ради, али би одлучнији став српског друштва помогао да се и они одлуче на кога ће пендрек усмерити (не позиван на насиље, јер је боље спречити док се још има времена, ако га уопште има довољно). Али док се народ не одлучи, не може се полицији много замерити.

Много времена кроз историју су потрошили узалудно покушавајући да понизе Србе. Сада им је то изненадно успело па желе да то чине што чешће и разноврсније.

Вера, слога и поштење – српско су спасење.

Подели на овим сајтовима

Ја бих ову "параду" искористио да ми хришћани извучемо поуке и да будемо бољи него лане. Да покажемо аутентично, изворно хришћанство. Оваква искушења су управо испит за свакога од нас. Зато, потрудимо се да Црква изађе из свега тога чиста и без мрље и боре. Нека "морални елитисти" са палицама у рукама, овога пута понесу неку другу маску. Цркву нека оставе на миру.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ја бих ову "параду" искористио да ми хришћани извучемо поуке и да будемо бољи него лане. Да покажемо аутентично, изворно хришћанство. Оваква искушења су управо испит за свакога од нас. Зато, потрудимо се да Црква изађе из свега тога чиста и без мрље и боре. Нека "морални елитисти" са палицама у рукама, овога пута понесу неку другу маску. Цркву нека оставе на миру.

0442_feel
Подели на овим сајтовима

Neki nisu zadovoljni sa efektima "reakcije"od proslog puta i sada bi malo pobacali bojnog otrova koliko da se vidi kako reaguju prave porodicne moralne patriote.

Моного си бре кваран и гадан... prst ka dole

Подели на овим сајтовима

То је одлична прилика да се изађе са правим аргументима и јасно покаже права истина о многим питањима која геј лоби изврће и злоупотребљава, па се многи и збуне.

А ови што машу моткама нису ништа бољи од педера. С` опроштење...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Да, то је и моја парола. Али да то сведочимо властитим животима, а не моткама.

мени остаје само још да пође у школу, а стројев корак већ учи у ходаљци за сада 0442_feel 0442_feel

Мотка и лупање града нису ријешење, ако се већ протествује нека издађу на Славију, на булеваре, на Газелу посједају и направе колапс, блокирају град па би се запитали градски оци да ли се исплати.

Баш да видим хоће ли демократска Србија пустити Жандармерију на људе који мирно изражавају своје незадовољство. На тај начин, мислим, да би се могло спријечити насиље мањине над већином. Управо због те насилно хушкашке политике који одређене групе форсирају долази до избјегавања ширих

маса грађанства који су свакако против "парадисања"

Подели на овим сајтовима

Моного си бре кваран и гадан... 0442_feel

Па досадно човеку,па воли да гледа како се људи расправљају...  Испровоцира масу,па седи и гледа.

Подели на овим сајтовима

Моного си бре кваран и гадан... 0442_feel

Dacic mi obecao da ce da mi sredi sa tuziocem da mi smanje optuznicu ako vas provociram  0442_feel

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Имам осећај да би они изгубили сваку жељу за организовањем тог циркуса када не би било инцидената. Јер каква права, какви бакрачи, њима је само потребно да буду у центру пажње, а њиховим "вођама" такве ствари служе само за рекламирање...  bendoff 0102_laugh :)

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...