Jump to content

Beograd domaćin EuroPrajda 2022. godine

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 18 часа, JESSY рече

Na godišnjoj konferenciji Evropske asocijacije organizatora prajdova (EPOA) Beograd Prajd je osvojio titulu grada domaćina i organizatora evropske manifestacije EuroPrajd 2022. godine, pobedivši ostale kandidate, Barselonu, Lisabon i Dablin.

Znaci posle duge, teske i neizvesne borbe providnom novinarskom manipulacijom dovedeni smo u stanje hipnoticke ushicenosti sto smo iza sebe ostavili takve selendre, kao sto su Dablin, Barsa itd....

Gde da nam padne na um neko osecanje drukcije od patriotskog ponosa??

Ne daj se, kaldrmo legendo, izdrzi!!!!!

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Srdjan61 рече

Toga dana 2022 godine u Beogradu:
-Ljubinka sine ide tata na gej paradu.
-A mama?
-I on će.

to nam ne gine, sve sto je zakonom uredjeno u holandiji pre 20 godina, i za brak i usvajanje i ostala prava, bice uvedeno i kod nas za koju godinu(ako ne pre) uglavnom, radi se na tome...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Јеах, сад ће следеће две године, власт да нас замлаћује причом о геј паради и то на светском нивоу, док ће они несметано да наставе да руинирају ову земљу својом бахатошћу и лоповлуком...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Зосима рече

Јеах, сад ће следеће две године, власт да нас замлаћује причом о геј паради и то на светском нивоу, док ће они несметано да наставе да руинирају ову земљу својом бахатошћу и лоповлуком...

Ма не разумемо ми то. То ствара добру слику у свету. Инвестиције ће доћи. Ово је 21. век. Нема лоповлука. Било је у прошлој власти која је заслужено отишла у историју...Морамо променити свест!

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Зосима рече

Prljaju nam grad...

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...
  • Креирај ново...