kopitar Написано Октобар 22, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2019 Управо сада, ΙΧΘΥϹ рече a ja? Ti ćeš biti pravi protestant kad te Krist za slobodu oslobodi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 22, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2019 пре 3 минута, kopitar рече Ti ćeš biti pravi protestant kad te Krist za slobodu oslobodi. Могу преправити без промене суштине, да је то тачно али ми користимо Христос па из поштовања према преводу Писма на ћирилицу кажем. kopitar је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Октобар 22, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2019 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Могу преправити без промене суштине, да је то тачно али ми користимо Христос па из поштовања према преводу Писма на ћирилицу кажем. Dopuštam za tebe iznimku Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 22, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2019 пре 17 минута, kopitar рече Dopuštam za tebe iznimku Не! Нема грешке! Никаква препуштања нису потребна. Не прихватам. Јасан сам. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Октобар 22, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2019 пре 45 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Не! Нема грешке! Никаква препуштања нису потребна. Не прихватам. Јасан сам. Onda uzmi križ i pripremi se za lansiranje.. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Октобар 22, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2019 пре 2 часа, ΙΧΘΥϹ рече Ovo je intereasantno pitanje. To je malo dublje teolosko pitanje. Ali verujem da su u nekom mestu mozda van vremena ili nekom stanju mirovanja, posto oni trebaju da se vrate da zavrse svoj "posao". kod nas po nekom predanju oni su ta dva svedoka na kraju sveta. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ΙΧΘΥϹ Написано Октобар 22, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2019 пре 12 минута, Ekatarina_mala рече kod nas po nekom predanju oni su ta dva svedoka na kraju sveta. Pa da, na to mislim. I ja verujem da su to ta 2 svedoka iz otkrivenja. U stvari to je jedna stvari oko koje se vodi debata, da li su Mojsije i Ilija ili Ilija i Enoh. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Октобар 22, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2019 пре 17 минута, ΙΧΘΥϹ рече Ilija i Enoh. ΙΧΘΥϹ је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Октобар 22, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2019 @Grizzly Adams Kakav si ti bio protestant? Adventista? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 22, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2019 Управо сада, Tumaralo. рече @Grizzly Adams Kakav si ti bio protestant? Adventista? Самостални занатлија... Био сам близак са њима, да. Одвео сам им пар девојака после, још ми нису опростили... Desiderius Erasmus, Istopljeni kamen and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 1 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 23, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2019 пре 20 часа, Ana B. рече mOJ UTI Moj utisak je da puno filozofiraju, a da su slabi na delu, nisu razvijali dobrotu niti imaju Svetog duha da deluje... Misle samo na svoju g... i tu mogu da budu vrlo opasni, jer su razvili lukavstvo svojim umovanjem o veri... Misle da su predodređeni i da su iznad drugih i kao što rekoh na delu su slabi, jer Bog deluje tamo gde ima dobrote i čistote... А јеси се ти купала некад гола у сред св.стефана водила љубав у мору и свршила на плажи? Замолићу администрацију да забрани деци улаз на ноћни екран, очекујем пуно шпијуна ЏИ_е. kopitar and Ana B. је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 23, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2019 Аристократа тебе не могу да покарам. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 23, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2019 пре 2 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече А јеси се ти купала некад гола у сред св.стефана водила љубав у мору и свршила на плажи? Замолићу администрацију да забрани деци улаз на ноћни екран, очекујем пуно шпијуна ЏИ_е. Dobro možda malo preterah Jesi li i ti protestant i ako jesi navedi zbog čega? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 23, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2019 пре 3 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече А јеси се ти купала некад гола у сред св.стефана водила љубав у мору и свршила на плажи? Замолићу администрацију да забрани деци улаз на ноћни екран, очекујем пуно шпијуна ЏИ_е. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Октобар 23, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2019 пре 10 часа, Grizzly Adams рече Самостални занатлија... Био сам близак са њима, да. Одвео сам им пар девојака после, још ми нису опростили... I ja sam im jednu mazn'o. Драшко and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука