Flojd Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 Ono sto osecam, tesko je reci... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 3 часа, Liga Džentlmena рече Ono sto osecam, tesko je reci... Не кажем да се 'ваташ за флашу, али, песма је врло поучна веома, веома. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 1 сат, Плаво Небо рече Не кажем да се 'ваташ за флашу, али, песма је врло поучна веома, веома. Kako volis tako ti se pise ... Ma dobro nije kod mene toliko kriticno pa da se upucavam. Mozda kad sam bio mladji znao sam da zalijem, sad lepo pustim Parni valjak i besciljno se vozikam onako lagano, uzivas u muzici, vozikas seee danas sam ubio kilometrazu do Kraljeva cisto eto da se opustim. I vidi sta sam uslikao usput. ( obradovao sam se kao malo dete) Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Септембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 Данче* and ronin је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 22, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2018 Kao ti.... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 22, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2018 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 22, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2018 gothic88nika, Данче* and Flojd је реаговао/ла на ово 2 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 22, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2018 gothic88nika, Лидија Миленковић and Sasa2000 је реаговао/ла на ово 2 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2018 Pesma koju volim. Naročito onaj deo gde kaže: " She tied you to her kitchen chairAnd she broke your throne and she cut your hairAnd from your lips she drew the Hallelujah " Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2018 gothic88nika, Flojd and БанеЛ је реаговао/ла на ово 2 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Септембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2018 gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Септембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2018 Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука