JESSY Написано Март 11, 2023 Пријави Подели Написано Март 11, 2023 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 11, 2023 Пријави Подели Написано Март 11, 2023 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Октобар 15, 2023 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2023 МОЛИТВА ЗА СТАРЕШИНЕ НАРОДНЕ Светог Николаја Жичког Сви народи су Твоја словесна стада, Слове Божији. Твоја су својина, и Ти једини најбоље знаш њима управљати. Свак зна боље управљати својим имањем, него туђим. Старешине народа земаљских управљају туђом својином, јер управљају оним што је Твоје. Настави, Господе, старешине народне на земљи, да управљају народима по Твојој светој вољи; да их воде путем, који си Ти показао; да их одвраћају од онога што је зло пред лицем Твојим; да их чувају са страхом као највеће благо Твоје што си им Ти поверио. Власт је велико искушење и мало је њих који могу одолети томе искушењу. Одолевају само они који знају да су слуге Твоје, у подножју ногу Твојих. Много је људи који злоупотребљавају власт своју над природом. Није их мало који исто тако злоупотребљавају власт над себи равнима. Преслаб је сваки човек, Господе, и готов да се преда самољубљу и охолости. А охолост је погубила и многе анђеле, камо ли неће људе. Ради љубави Твоје према народима Твојим, Творче, испуни старешине народне страхом од суда Твојега. И ради њих и њиховог спасења не разгњеви се, Господе, но подржи их Твојим Духом снаге, мудрости и светиње. Да би своје душе спасли помажући спасење Твојих народа, гледајући даноноћно Тебе, као старешину над старешинама и господара над господарима. По молитвама светог Александра Невског, светог Стевана Дечанског и других праведних властодржаца слугу Твојих, смилуј се, Свемилостиви, и услиши молитву нашу. Амин. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Фебруар 2, 2024 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2024 Ђорђе Балашевић - Деведесете Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Фебруар 2, 2024 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2024 Ђорђе Балашевић - Криви смо ми Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Фебруар 2, 2024 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2024 Ђорђе Балашевић - Живети слободно Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Август 14, 2024 Пријави Подели Написано Август 14, 2024 Marinika i DOS-ovci me uče da budem egoista. ℂ𝕖𝕠 𝕤𝕧𝕖𝕥 𝕤𝕖 𝕧𝕣𝕥𝕚 𝕠𝕜𝕠 𝕞𝕖𝕟𝕖, 𝕛𝕒 𝕤𝕒𝕞 𝕖𝕘𝕠𝕚𝕤𝕥𝕒 ℕ𝕒𝕛𝕓𝕝𝕚ž𝕒 𝕞𝕚 𝕠𝕤𝕠𝕓𝕒 𝕤𝕒𝕞 𝕛𝕒, 𝕛𝕒 𝕤𝕒𝕞 𝕖𝕘𝕠𝕚𝕤𝕥𝕒 ℂ𝕖𝕠 𝕤𝕧𝕖𝕥 𝕤𝕖 𝕧𝕣𝕥𝕚 𝕠𝕜𝕠 𝕞𝕖𝕟𝕖... Na vrhu liste, da, tu sam Morate mi oprostiti, ali ja volim sebe Iako sam izuzetno i temeljno kritičan, Po ceo dan mislim samo o sebi. Stavio sam ogledalo iznad svog kreveta tako da moj sopstveni odraz čuva moj san Ne želim nikoga, ne, želim da ljudi žele mene, Dok ne dobijem ono što mi treba, nikada neću stati. ℂ𝕖𝕠 𝕤𝕧𝕖𝕥 𝕤𝕖 𝕧𝕣𝕥𝕚 𝕠𝕜𝕠 𝕞𝕖𝕟𝕖, 𝕛𝕒 𝕤𝕒𝕞 𝕖𝕘𝕠𝕚𝕤𝕥𝕒 ℕ𝕒𝕛𝕓𝕝𝕚ž𝕒 𝕞𝕚 𝕠𝕤𝕠𝕓𝕒 𝕤𝕒𝕞 𝕛𝕒, 𝕛𝕒 𝕤𝕒𝕞 𝕖𝕘𝕠𝕚𝕤𝕥𝕒 ℂ𝕖𝕠 𝕤𝕧𝕖𝕥 𝕤𝕖 𝕧𝕣𝕥𝕚 𝕠𝕜𝕠 𝕞𝕖𝕟𝕖... Ljubav dolazi od ljubavi i počinjem od sebe, Uz malo sreće, jednog dana ćete doći na red Dajem svom egu poseban tretman svaki dan, Ali većinu vremena dajem sebi sve i po mogućnosti čisto - sigurno. Svaki dan kada moj pogled na svet traje duže, Prepoznajem se i ponovo sam zaljubljen Zvezde pišu moje ime na nebeskom svodu, pa da vam žarko gori u očima. ℂ𝕖𝕠 𝕤𝕧𝕖𝕥 𝕤𝕖 𝕧𝕣𝕥𝕚 𝕠𝕜𝕠 𝕞𝕖𝕟𝕖, 𝕛𝕒 𝕤𝕒𝕞 𝕖𝕘𝕠𝕚𝕤𝕥𝕒 ℕ𝕒𝕛𝕓𝕝𝕚ž𝕒 𝕞𝕚 𝕠𝕤𝕠𝕓𝕒 𝕤𝕒𝕞 𝕛𝕒, 𝕛𝕒 𝕤𝕒𝕞 𝕖𝕘𝕠𝕚𝕤𝕥𝕒 ℂ𝕖𝕠 𝕤𝕧𝕖𝕥 𝕤𝕖 𝕧𝕣𝕥𝕚 𝕠𝕜𝕠 𝕞𝕖𝕟𝕖... seljani: Kᵒ ʲᵉ ᵒⁿ? šᵗᵃ ᵒⁿ ⁱᵐᵃ? šᵗᵃ ᵐᵒžᵉ? Šᵗᵃ ᵒⁿ ʳᵃᵈⁱ? O čᵉᵐᵘ ᵖʳⁱčᵃ? šᵗᵃ ᵒⁿ ᵐⁱˢˡⁱ ᵈᵃ ʲᵉ? ℂ𝕖𝕠 𝕤𝕧𝕖𝕥 𝕤𝕖 𝕧𝕣𝕥𝕚 𝕠𝕜𝕠 𝕞𝕖𝕟𝕖... ℂ𝕖𝕠 𝕤𝕧𝕖𝕥 𝕤𝕖 𝕧𝕣𝕥𝕚 𝕠𝕜𝕠 𝕞𝕖𝕟𝕖 (𝕕𝕠𝕜 𝕟𝕖 𝕟𝕖𝕤𝕥𝕒𝕟𝕖) Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука