Jump to content

Православци причају с католицима и протестантима

Оцени ову тему

Препоручена порука

Gorčina.... Nikad nećeš razumeti razliku izmedju nas i vas...

Gorčina je tvoja a ne moja, tu si već prezentovao, isto kao onaj sin iz Jevanđelja koji se nije u stanju radovat tome što mu se brat vratio. Tačno da neću nikada razumjeti razliku između vas ljudi koji se niste u stanju ničemu nikada obradovati pa i kad bi to bio Srbin papa i između nas kojima je bilo žao gubitka i smrti velikog ćobjeka pa i kad bi to bio srpski patrijarh Pavle i tada kad nije iz naše Crkve. A ni ne bih vas ni želio nešto pobliže razumjeti i upoznati, iskreno rečeno, vas i te vaše takve radosti. Ja uvažujem na osnovu toga šta neko kaže i kako se prezentuje jer nisam telepata a ni Bog da vidim i čitam kakve su tuđe misli.

Подели на овим сајтовима

Gorčina je tvoja a ne moja, tu si već prezentovao, isto kao onaj sin iz Jevanđelja koji se nije u stanju radovat tome što mu se brat vratio. Tačno da neću nikada razumjeti razliku između vas ljudi koji se niste u stanju ničemu nikada obradovati pa i kad bi to bio Srbin papa i između nas kojima je bilo žao gubitka i smrti velikog ćobjeka pa i kad bi to bio srpski patrijarh Pavle. A ni ne bih vas ni želio nešto pobliže razumjeti i upoznati, vas i te vaše radosti. Ja uvažujem na osnovu toga šta neko kaže i kako se prezentuje jer nisam telepata a ni Bog da vidim i čitam kakve su tuđe misli.

Veliki čovek se ne postaje samo titulom pape ili patrijarha.

Povredilo te je nešto drugo a to je drugačije mišljenje i to bey vredjanja jer ni razumevanje ne smatram kao nešto gde bih na nekog bacio Anatemu.

I ako moye bey seckanja mojih postova kako suhtina ne bi pobegla kao neki smrtonosni virus iy laboratorije.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Oduševljeni, obradovani, fully satisfacted, recite tome kako hoćete nisu bili samo Rusi već i Grci, mitropolit Buenos Airesa Tarasios  toliko da je to i izjavio u intervjuu i bio na inauguraciji u Vatikanu i to sa simboličnim prijateljskim poklonom jer on i papa Francis se znaju lično kao dugogodišnji prijatelji. Znači bio je oduševljen kao svako drugi kome neko od dosadašnjih prijatelja postane papa, šta mislite kad bi vaš neki veliki prijatelj postao predsjednik Srbije ili patrijarh SPC?

Pope Francis and the Orthodox

Подели на овим сајтовима

Ne mislim da bi ijednom čoveku bilo dušekorisno da postane papa pa tako i Srbinu kojeg misionarite po ko zna koji put.

Doduše ako uzmem u obzir da po veri vašoj dajete Srpskoj naciji još veću čast sa time, poydravljam vašu želju ali je ne opravdavam.

Bez uvrede svima nisu koplja moj stil.

Подели на овим сајтовима

Sada se stvarno pitam da li ste Vi normalni?

Pa reklo bi se stručno nema podeljene licnosti u meni a sve ostalo je stvar trenutka kao sto i sam znaš.

Hoćeš li mi ikada reći šta si tačno okarakterisao kod mene ili ćeš me loviti kao da sam ti jojo?

Подели на овим сајтовима

Hoćeš li mi ikada reći šta si tačno okarakterisao kod mene ili ćeš me loviti kao da sam ti jojo?

Ponašate se nenormalo! Provocirate, peckate, i slično. Vaše komentare ne bi ni čitav tim lingvista rastumačio.  Mislim da pokušavate da se pokažete u takvom svetlu da svi misle da ste jurodiv. 

Подели на овим сајтовима

Ponašate se nenormalo! Provocirate, peckate, i slično. Vaše komentare ne bi ni čitav tim lingvista rastumačio.  Mislim da pokušavate da se pokažete u takvom svetlu da svi misle da ste jurodiv.

Čovek ovo je 101 put da je zajron spomenuo Srpskog papu.

ja sam izneo svoje misljenje o tome i onda mi se desiš ti? Zašto??

Vidim da si spreman da odgovarš znači ipak razumeš.

Подели на овим сајтовима

Evo i drugi Grk. grčki pravoslavac koji je bio obradovan, oduševljen ili "fully satisfacted" izborom kardinala Bergoglia za papu. Ako su toliko obradovani i oduševljeni Rusi i Grci radi argentinskog Italijana koji je postao papom koliko tek više bi trebali time obradovani biti Srbi u slučaju ako nekad za papu bude izabran Srbin.

Nakon tisuću godina carigradski patrijarh dolazi na inauguraciju pape Franje

http://www.bitno.net/vijesti/vatikan/nakon-tisucu-godina-carigradski-patrijarh-dolazi-na-inauguraciju-pape-franje/

Patrijarh +Bartolomej pozvao papu Franju da mu se pridruži u Svetoj zemlji

http://www.bitno.net/vijesti/vatikan/nakon-tisucu-godina-carigradski-patrijarh-dolazi-na-inauguraciju-pape-franje/

PATRIJARH +VARTOLOMEJ POZVAO PAPU U ISTANBUL

http://www.udarno.com/vartolomej-pozvao-papu-u-istanbul

Подели на овим сајтовима

Patrijarh Evo i drugi Grk. grčki pravoslavac koji je bio obradovan, oduševljen ili "fully satisfacted" izborom kardinala Bergoglia za papu. Ako su toliko obradovani i oduševljeni Rusi i Grci radi argentinaskog Italijana koji9 je postao papom koliko više tek bi trebali obradovani biti Srb u slućaju ako bi nekad za papu bio izabran Srbin.

Nakon tisuću godina carigradski patrijarh dolazi na inauguraciju pape Franje

Patrijarh +Bartolomej pozvao papu Franju da mu se pridruži u Svetoj zemlji

PETRIJARH +VARTOLOMEJ POZVAO PAPU U ISTANBUL

http://www.udarno.com/vartolomej-pozvao-papu-u-istanbul

Dobro izvini preteško mi je već sve ovo.

Ja imam prijatelje svih vera! Radujem se istinski samo svojoj praštaj ili pogledaj u srce da nisi možda i ti isti.

Подели на овим сајтовима

Dobro izvini preteško mi je već sve ovo.

Ja imam prijatelje svih vera! Radujem se istinski samo svojoj praštaj ili pogledaj u srce da nisi možda i ti isti.

Kojoj svojoj vjeri? Hrišćanstvu? Čije misliš da je hrišćanstvo?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...