Милан Ракић Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 On 16. 10. 2016. at 20:12, ☺︎ Juan ☺︎ рече Ко је Aqui? Expand Аквилиус Кратус Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 On 16. 10. 2016. at 20:14, Милан Ракић рече Аквилиус Кратус Expand Како се повукао кад је пре пар дана писао? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 On 16. 10. 2016. at 20:14, ☺︎ Juan ☺︎ рече Како се повукао кад је пре пар дана писао? Expand И пре пар дана се повукао. Има неке своје личне разлоге. Тако нам је рекао. Није хтео даље да образлаже. Kaludjerovic Sreten, Juanito, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 On 16. 10. 2016. at 20:14, ☺︎ Juan ☺︎ рече Како се повукао кад је пре пар дана писао? Expand Свијевољно, пре два или три дана, из неких својих личних разлога. Juanito and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Pa lepo povukao se iz licnih razloga. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Надам се да је добро и да нам се враћа ускоро. Биљана, АлександраВ and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 I nama je žao zbog takvog obrta s njim, veoma... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 И на крају, јел Плутон узео ново име, повукао се или нешто треће? Оби, Милане? "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 On 16. 10. 2016. at 23:16, Јанко рече И на крају, јел Плутон узео ново име, повукао се или нешто треће? Оби, Милане? Expand Има и даље исто име, али је престао да долази, никоме ништа није рекао колико је мени познато. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 A gdje je pokajnik83, pokretac ove teme? Sta li radi i njegova zena peruanka, trabli su dobiti dijete u vrijeme kada je ova tema otvorena. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 On 17. 10. 2016. at 7:17, Justin Waters рече A gdje je pokajnik83, pokretac ove teme? Sta li radi i njegova zena peruanka, trabli su dobiti dijete u vrijeme kada je ova tema otvorena. Expand Он је последњи пут био активан на Форуму пре више од 5 година... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 On 17. 10. 2016. at 3:09, RYLAH рече Има и даље исто име, али је престао да долази, никоме ништа није рекао колико је мени познато. Expand Ех пуста политика... И кад безброј пута прочитамо и чујемо да се не треба уздати у човека него у Бога, опет се лако заборави, а онда се лако и разочара човек. Надам се да ће брзо превазићи болест звану радулитис и вратити се теолошким созерцањима с нама у ЖРУ заједници. Тако је и Марко почео док је још био владика, па ето докле је стигло... Врати нам се Плутоне... П.С. Кад нам је устоличен нови владика прво што је поручио вероучитељима је да немају шта да траже по странкама и напусте сваку политичку активност ако су се упетљали... Kaludjerovic Sreten, Милан Ракић, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 On 16. 10. 2016. at 19:54, АлександраВ рече @Лидија Миленковић где је? Expand On 16. 10. 2016. at 20:00, Милан Ракић рече Вероватно одговор треба "тражити" овде Expand Hvala na brizi, kao i na molitvenoj podrsci. Izgleda da je Gospod uslisio. Upravo tako, Milane. Od tada radim na oba mesta dok mi ne nadju zamenu. Trenutno se uhodavaju nove koleginice, tako da se nadam da cu uskoro poceti da radim samo na novom poslu, a na starom samo po potrebi kad im bude potrebna zamena. ( isti su poslodavci u pitanju ). Naime, sad radim u vrticu (jaslicama) kao domacica ( cistacica, servirka, portir....). Tu su mi klinci , poigram se sa njima, mazim, najmanji me zovu Am, am, a malo stariji - Njam,njam, pa trce cas ka meni, cas ka stolu. Fizicki mi je teze, ali psihicki mnogo lakse, i manje stresno (mada sam sa puno ljubavi i radosti radila u rodjendaonici ). Plus, imacu slobodne vikende, praznike, odmor, i jos nekih pogodnosti koje ovamo nisam imala. Ненад Р., ivanaika, Natasa. and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 Шта ли је са Кордуном ? Kaludjerovic Sreten, Лидија Миленковић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 22, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2016 Београђани, зна ли ико ишта о Моцију и Меди? Два лика који ми заиста, заиста недостају... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука