Jump to content

Где су, шта раде?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2016. at 20:14, ☺︎ Juan ☺︎ рече

Како се повукао кад је пре пар дана писао?

Expand  

И пре пар дана се повукао. Има неке своје личне разлоге. Тако нам је рекао. Није хтео даље да образлаже.

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2016. at 20:14, ☺︎ Juan ☺︎ рече

Како се повукао кад је пре пар дана писао?

Expand  

Свијевољно, пре два или три дана, из неких својих личних разлога.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

I nama je žao zbog takvog obrta s njim, veoma... :( 

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2016. at 23:16, Јанко рече

И на крају, јел Плутон узео ново име, повукао се или нешто треће?

Оби, Милане?

Expand  

Има и даље исто име, али је престао да долази, никоме ништа није рекао колико је мени познато.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

A gdje je pokajnik83, pokretac ove teme? Sta li radi i njegova zena peruanka, trabli su dobiti dijete u vrijeme kada je ova tema otvorena. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

On 17. 10. 2016. at 7:17, Justin Waters рече

A gdje je pokajnik83, pokretac ove teme? Sta li radi i njegova zena peruanka, trabli su dobiti dijete u vrijeme kada je ova tema otvorena. 

Expand  

Он је последњи пут био активан на Форуму пре више од 5 година...

Подели на овим сајтовима

On 17. 10. 2016. at 3:09, RYLAH рече

Има и даље исто име, али је престао да долази, никоме ништа није рекао колико је мени познато.

Expand  

Ех пуста политика...

И кад безброј пута прочитамо и чујемо да се не треба уздати у човека него у Бога, опет се лако заборави, а онда се лако и разочара човек.

Надам се да ће брзо превазићи болест звану радулитис и вратити се теолошким созерцањима с нама у ЖРУ заједници.

Тако је и Марко почео док је још био владика, па ето докле је стигло...

Врати нам се Плутоне...

П.С. Кад нам је устоличен нови владика прво што је поручио вероучитељима је да немају шта да траже по странкама и напусте сваку политичку активност ако су се упетљали...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

On 16. 10. 2016. at 19:54, АлександраВ рече
Expand  

On 16. 10. 2016. at 20:00, Милан Ракић рече

Вероватно одговор треба "тражити" овде

Expand  

Hvala na brizi, kao i na molitvenoj podrsci. Izgleda da je Gospod uslisio.

Upravo tako, Milane. Od tada radim na oba mesta dok mi ne nadju zamenu. Trenutno se uhodavaju nove koleginice, tako da se nadam da cu uskoro poceti da radim samo na novom poslu, a na starom samo po potrebi kad im bude potrebna zamena. ( isti su poslodavci u pitanju ).

Naime, sad radim u vrticu (jaslicama) kao domacica ( cistacica, servirka, portir....). Tu su mi klinci , poigram se sa njima, mazim, najmanji me zovu  Am, am, a malo stariji - Njam,njam, pa trce cas ka meni, cas ka stolu.  Fizicki mi je teze, ali psihicki mnogo lakse, i manje stresno (mada sam sa puno ljubavi i radosti radila u rodjendaonici ). Plus, imacu slobodne vikende, praznike, odmor, i jos nekih pogodnosti koje ovamo nisam imala.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Шта ли је са Кордуном ?

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Београђани, зна ли ико ишта о Моцију и Меди?

Два лика који ми заиста, заиста недостају...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...