Aleksandar Ciganović Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 Lepa devojka koliko sam primetio Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 I veoma zanimljiva ličnost vidi njenu temu Aleksandar Ciganović and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 Mene zanima gde nam je Zvonko, bas nedostaje. Ja mnogo volim da citam njegove postove i delim amine Ej, da, zanima me i sta je sa Mladjom, planirate li ga odbanovati skorije pisto sam razumela da je dobio ban? Драшко, Аурор, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 Zvonko i nama nedostaje. Ljudi imaju razne faze u životu, nekad su aktivniji na forumu, nekad ne. Za banovane, mora se pitati crvene, oni banuju, mogu i da odbanuju kad 'oće... Grizzly Adams, florenntina, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 8 hours ago, Дијана. рече Zvonko i nama nedostaje. Ljudi imaju razne faze u životu, nekad su aktivniji na forumu, nekad ne. Za banovane, mora se pitati crvene, oni banuju, mogu i da odbanuju kad 'oće... Pitala, nema milosti kod crvenih https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Sve teče, mijenja se, na sreću... a nekad se i ponavlja, vrti u krug, nažalost... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 18, 2016 Пријави Подели Написано Август 18, 2016 Ђуро Станивук. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 Gde je Ivan / note /? Лидија Миленковић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 Шта је са Николом Поповићем, нема га нешто у задње време. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2016 Шта је са Плутоном и Лаписицом / *Јелена*/ ? Ненад Р., Лидија Миленковић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Септембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2016 1 hour ago, Рапсоди рече Шта је са Плутоном и Лаписицом / *Јелена*/ ? tu sam ja Rapso, samo malo imam vremena za forum u zadje vreme ali kad stignem ubacim ponesto Mилена КШ, Рапсоди, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 6, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2016 On 29.8.2016. at 20:48, verum est in beer рече Снима Видео јела, зелен бор. Тј. постао је гастарбајтер, очекујемо га у Србији са нови мерџан. Па нека му је са срећом. Н И Н Е and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 Ненад, Плутон, Манолис? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 2 hours ago, Џуманџи рече Ненад, Плутон, Манолис? Шта се ти буниш, нема те к'о... Нема те. Елем, Плутоне, аман... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 Мирославе Ј. ( Ђоле Пролеће) где си ? АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука