GeniusAtWork Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 4 minutes ago, Ненад. рече Мирославе Ј. ( Ђоле Пролеће) где си ? Ту је он, пише, само је променио име: https://pouke.org/forum/profile/20455-човек-жоја/ Ненад Р. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 Toliko je s nama a nisi ga poznao, Neso? Ljudi su prepoznatljivi po stilu pisanja. Mada i neki novi podsjecaju na neke stare, sto znaci da su slicni po mentalnom sklopu. Mislim na stvarne, a ne fiktivne likove. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 Нисам. Приметио сам то ново корисничко име, али нисам обратио пажњу на стил писања. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 А ко је Фрида? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 2 minutes ago, Juan рече А ко је Фрида? Сања Т. (искрено и ја сам једва сконтала) Juanito and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 1 hour ago, Биљана рече Сања Т. (искрено и ја сам једва сконтала) aliluja, Ненад Р., Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 On 9/16/2016 at 21:29, 3006 рече Елем, Плутоне, аман... Cest uzvik u sevdalinkama... 3006 and Goku је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2016 Meni nedostaje Vilma, al slabo svraca i pise АлександраВ and Goku је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Шта ли је са Плутоном? Нема га у задње време. Kaludjerovic Sreten, Џуманџи, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 @Лидија Миленковић где је? Лидија Миленковић, Џуманџи and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Aqui? АлександраВ and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 5 minutes ago, АлександраВ рече @Лидија Миленковић где је? Вероватно одговор треба "тражити" овде АлександраВ, Драгана Милошевић, JESSY and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 6 minutes ago, Биљана рече Aqui? Повукао се са Форума. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 10 minutes ago, Милан Ракић рече Повукао се са Форума. Ко је Aqui? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 16, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2016 Управо сада, ☺︎ Juan ☺︎ рече Ко је Aqui? Аквилиус Кратус Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука