Jump to content

Република Српска обележава данас година постојања.

Оцени ову тему


Bilbija

Препоручена порука

WWW.POLITIKA.RS

БАЊАЛУКА- Република Српска обележава данас низом манифестација 30 година постојања, а У Бањалуци ће током дана бити одржан свечани дефиле, док ће увече на...

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Cestitke svim Srbima, srpskim nacionalistima koji su uspeli da stvore Republiku Srpsku i svima koji su zrtvujuci svoje zivote omogucili da danas imamo Republiku Srpsku na zalost svim srpskim neprijateljima i izdajnicima.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је Република Српска створена на геноциду, али на геноциду над српским народом који је плански осмишљен и детаљно спровођен 1940-их година прошлог века, са јасном намером да се настави и заврши 50 година касније.

Говорећи на Свечаној академији поводом Дана РС у Спортском центру „Борик”, премијерка је истакла да, да није било страдања српског народа од 1941. до 1945. године и да није било поклича „За дом спремни” поново 1991. године, не би било ни РС.

„Верујем да би они довршили 'посао' који је започет 50 година раније и довршили 'посао' истребљења српског народа и православне вере”, нагласила је Брнабићева, преноси Танјуг.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...