Јелина Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Silence , Oglo and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Silence , Биљана, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Oglo and Silence је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Silence , Биљана and Таша је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=5AUB2bDr5r4 keka and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=OasiDe4q57g Таша and Silence је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Silence , Oglo, Ayla and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2013 keka је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 keka је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Lo mejor dela musica española! Dame sombra, una sombritapara que pueda calmar el quererDéjame beber de tu agüitala sal de tu piel me da mucha sedDame sombra, sombrita fresquitatanto calor me he quemao la pielde pies a cabeza tengo calenturatus besos saben mas dulces que mielDame sombra, una sombritapara que pueda calmar el quererDéjame beber de tu agüitala sal de tu piel me da mucha sedDame sombra, sombrita fresquitatanto calor me he quemao la pielde pies a cabeza tengo calenturatus besos saben mas dulces que miel Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ouG5v-_8jy4 keka је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
μαρὰν ἀθά Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 "Наситио сам се преслатких причешћа Раја и старао сам се да се не погордим. Напио сам се прегорких вода пакла, али сам се старао да се не утопим у безнађу." Јефрем Катунакијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
blue Написано Април 5, 2013 Пријави Подели Написано Април 5, 2013 "Naslikana voda ne gasi žeđ." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука