Jump to content

Шта ЈА тренутно слушам...

Оцени ову тему

Oglo

Препоручена порука

:djetalina:

Опушта  bliss jeeee

Једино кроз љубав можемо да схватимо/упознамо друго људско биће

у најскривенијем језгру његове личности.

Духовни чин љубави оспособљава човека да уочи битне црте и особине друге особе

и шта више, да види и оно што се у њој потенцијално скрива, што још није остварено,

али се може остварити. Особа која воли, својом љубављу оспособљава, подстиче

вољену особу да оствари те прикривене могућности, будећи у њој свест о ономе шта

може и шта треба да постане.

Виктор Франкл

Подели на овим сајтовима

• Волим 1

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Слушај бре шта 'оћеш!! Не мож' ти ники ништа  greengrin

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Слушај бре шта 'оћеш!! Не мож' ти ники ништа  1312_womens

Па сад да се не лажемо, што јес', јес'......  greengrin

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Слушај бре шта 'оћеш!! Не мож' ти ники ништа  bliss jeeee

Па сад да се не лажемо, што јес', јес'......  :(

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

http://www.youtube.com/watch?v=FlcJPkNAjrY

Је л' може ова да прође?  :( bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee  :(

http://www.youtube.com/watch?v=6mqBr6XImhk

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Немо' да ме копираш сад..... :( bliss jeeee bliss jeeee

Шалим се, наравно....Добра је и ова твоја. bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Немо' да ме копираш сад..... bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee

Шалим се, наравно....Добра је и ова твоја. 0110_hahaha

Ја сам тежак плагијатор...кад видим да неко слуша оно што ја давно нисам,одма се бацам у копирање.Не могу си помоћи  womens bliss jeeee :(
Подели на овим сајтовима

Шалим се ја са тобом....:cheesy:

Тако и ја исто. Само нек' је весело..... :bla:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...