Jump to content

Шта ЈА тренутно слушам...

Оцени ову тему

Oglo

Препоручена порука

Oво је Мира Косовка, жена која је детињство у Ћаковици провела као вирџина, прерушена у дечака, а онда је израсла у прелепу девојку, која је могла да засени све Цеце и кмеце, али то није био њен пут. Легенда.

Подели на овим сајтовима

@Срндаћ 

Ziv je rock, umro nije!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Дакле, слушају се песме о Косову и гусле када смо заљубљени, у романтичном расположењу, или сломљеног срца, или желимо мало да се опустимо. Занимљиво. Ипак ми је Цеца ближа, тим пре што сам чула од Срба са Косова да им Цеца помаже и да је радо виђен лик на Косову. И не кмечи него пева. А ти мрзиш и заједљива си, али то је твоја ствар и твоје право.

Подели на овим сајтовима

Тек видех малочас да си ти на претходној страни поставила песму Цеце Ражнатовић, и да си ти заправо злурадо похитала да ме устрелиш.

Како си могла да закључиш да мислим на Цецу Ражнатовић, није она једина певачица у овој земљи.Морам рећи да о њој имам одређено мишљење након што сам упознала прву Арканову венчану жену. Док ти претпостављам не знаш ништа о Мирјани Петрићевић Косовки.

Иш море дете, не налећи на мене, поготово без разлога. Или бар кад те прође пост..........синдром.

А то бих поручила и овом смешку,(Никола Стојанович) што је потврдио твоје писаније, није му први пут, већ је негде коментарисао слично мој неки пост, беше око неке књиге.

Толико.Нећу вам више одговарати или коментарисати ни овде ни било где.

Ако већ желите моју пажњу можете је обоје привући једини културним постовима.

Подели на овим сајтовима

Ладно се посвађаше људи због "српске мајке". :D:0212_rolleyes:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Phoebe рече

Дакле, слушају се песме о Косову и гусле када смо заљубљени, у романтичном расположењу, или сломљеног срца, или желимо мало да се опустимо. Занимљиво. Ипак ми је Цеца ближа, тим пре што сам чула од Срба са Косова да им Цеца помаже и да је радо виђен лик на Косову. И не кмечи него пева. А ти мрзиш и заједљива си, али то је твоја ствар и твоје право.

Да сам крала, крала сам... :) 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, мирођија рече

Тек видех малочас да си ти на претходној страни поставила песму Цеце Ражнатовић, и да си ти заправо злурадо похитала да ме устрелиш.

Како си могла да закључиш да мислим на Цецу Ражнатовић, није она једина певачица у овој земљи.Морам рећи да о њој имам одређено мишљење након што сам упознала прву Арканову венчану жену. Док ти претпостављам не знаш ништа о Мирјани Петрићевић Косовки.

Иш море дете, не налећи на мене, поготово без разлога. Или бар кад те прође пост..........синдром.

А то бих поручила и овом смешку,(Никола Стојанович) што је потврдио твоје писаније, није му први пут, већ је негде коментарисао слично мој неки пост, беше око неке књиге.

Толико.Нећу вам више одговарати или коментарисати ни овде ни било где.

Ако већ желите моју пажњу можете је обоје привући једини културним постовима.

Чекај сестро сад си ме заинтересовала у вези арканове прве жене, јел можеш нешто више о томе да испричаш?

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 1.12.2019. at 14:50, Phoebe рече

Има једна песма од Виклукс Скаја и Војвка В. Врти се на радио неки, али та песма је шоу из Книна:)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...