мирођија Написано Децембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2019 Oво је Мира Косовка, жена која је детињство у Ћаковици провела као вирџина, прерушена у дечака, а онда је израсла у прелепу девојку, која је могла да засени све Цеце и кмеце, али то није био њен пут. Легенда. ViktorijaV and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2019 ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2019 @Срндаћ Ziv je rock, umro nije! ViktorijaV and Срндаћ је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2019 Дакле, слушају се песме о Косову и гусле када смо заљубљени, у романтичном расположењу, или сломљеног срца, или желимо мало да се опустимо. Занимљиво. Ипак ми је Цеца ближа, тим пре што сам чула од Срба са Косова да им Цеца помаже и да је радо виђен лик на Косову. И не кмечи него пева. А ти мрзиш и заједљива си, али то је твоја ствар и твоје право. Просечан србенда, Поет, ViktorijaV and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2019 Тек видех малочас да си ти на претходној страни поставила песму Цеце Ражнатовић, и да си ти заправо злурадо похитала да ме устрелиш. Како си могла да закључиш да мислим на Цецу Ражнатовић, није она једина певачица у овој земљи.Морам рећи да о њој имам одређено мишљење након што сам упознала прву Арканову венчану жену. Док ти претпостављам не знаш ништа о Мирјани Петрићевић Косовки. Иш море дете, не налећи на мене, поготово без разлога. Или бар кад те прође пост..........синдром. А то бих поручила и овом смешку,(Никола Стојанович) што је потврдио твоје писаније, није му први пут, већ је негде коментарисао слично мој неки пост, беше око неке књиге. Толико.Нећу вам више одговарати или коментарисати ни овде ни било где. Ако већ желите моју пажњу можете је обоје привући једини културним постовима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срндаћ Написано Децембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2019 пре 3 часа, obi-wan рече @Срндаћ Ziv je rock, umro nije! DOK JE JAPANA I SAMURADIJE!!!11 Просечан србенда, ViktorijaV and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2019 Ладно се посвађаше људи због "српске мајке". ViktorijaV and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Децембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2019 пре 5 часа, Phoebe рече Дакле, слушају се песме о Косову и гусле када смо заљубљени, у романтичном расположењу, или сломљеног срца, или желимо мало да се опустимо. Занимљиво. Ипак ми је Цеца ближа, тим пре што сам чула од Срба са Косова да им Цеца помаже и да је радо виђен лик на Косову. И не кмечи него пева. А ти мрзиш и заједљива си, али то је твоја ствар и твоје право. Да сам крала, крала сам... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Децембар 1, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2019 пре 2 часа, мирођија рече Тек видех малочас да си ти на претходној страни поставила песму Цеце Ражнатовић, и да си ти заправо злурадо похитала да ме устрелиш. Како си могла да закључиш да мислим на Цецу Ражнатовић, није она једина певачица у овој земљи.Морам рећи да о њој имам одређено мишљење након што сам упознала прву Арканову венчану жену. Док ти претпостављам не знаш ништа о Мирјани Петрићевић Косовки. Иш море дете, не налећи на мене, поготово без разлога. Или бар кад те прође пост..........синдром. А то бих поручила и овом смешку,(Никола Стојанович) што је потврдио твоје писаније, није му први пут, већ је негде коментарисао слично мој неки пост, беше око неке књиге. Толико.Нећу вам више одговарати или коментарисати ни овде ни било где. Ако већ желите моју пажњу можете је обоје привући једини културним постовима. Чекај сестро сад си ме заинтересовала у вези арканове прве жене, јел можеш нешто више о томе да испричаш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stijak112 Написано Децембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2019 Novi i polovni auto-delovi, gume, felne i alat. Auto-servisi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Децембар 2, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2019 Gogić, Phoebe and Снежана је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 3, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2019 Sanja Т., Јелена М. and Gogić је реаговао/ла на ово 1 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Децембар 3, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Децембар 3, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2019 On 1.12.2019. at 14:50, Phoebe рече Дакле, слушају се песме о Косову и гусле када смо заљубљени, у романтичном расположењу, или сломљеног срца, или желимо мало да се опустимо. Занимљиво. Ипак ми је Цеца ближа, тим пре што сам чула од Срба са Косова да им Цеца помаже и да је радо виђен лик на Косову. И не кмечи него пева. А ти мрзиш и заједљива си, али то је твоја ствар и твоје право. Има једна песма од Виклукс Скаја и Војвка В. Врти се на радио неки, али та песма је шоу из Книна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Децембар 3, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2019 Тај реп не слушам. а ни цецу. Сем понекад Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука