Jump to content

Шта ЈА тренутно слушам...

Оцени ову тему

Oglo

Препоручена порука

пре 1 сат, Liga Džentlmena рече

Drz se ti nas rokera. ;)

Kako to mislis? :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Anika рече

Kako to mislis? :)

Mene kao prijatelja. I trazi nekog medju starijom generacijom koji su zatrovani rokenrolom i romantikom. ;) 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Liga Džentlmena рече

Mene kao prijatelja. I trazi nekog medju starijom generacijom koji su zatrovani rokenrolom i romantikom. ;) 

Odosmo u off... Ma ja te i ne poznajem, ali ajde, ako ti kazes da si mi prijatelj onda neka bude. Ne pominji mi ni mladje ni starije... :D

• Радостан 2

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

A tek sto je ovo tuzna pesma, a ja je bas volim...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Anika рече

Odosmo u off... Ma ja te i ne poznajem, ali ajde, ako ti kazes da si mi prijatelj onda neka bude. Ne pominji mi ni mladje ni starije... :D

:mazenje:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Sta uradih... :0222_shocked: Brisite...

Htela sam ovu pesmu da podelim sa kamickom...

Подели на овим сајтовима

SKC nekada davno i romanticni kolega koji mi je kraj pesme otpevao na uvo. Nema veze sto se nista nije desilo, lepa uspomena i znak paznje. :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...