Gogić Написано Јануар 28, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2019 Milica Bajic, Alegzandar and Flojd је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јануар 29, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2019 (Jedna od najlepših i najomiljenijih iz sveta opere...jedinstveni Dmitri Hvorostovski...) Flojd је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Јануар 29, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikolay Написано Јануар 29, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2019 Gogić and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 29, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2019 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 29, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2019 Просечан србенда and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gogić Написано Јануар 29, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 29, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2019 Smaragdni kamicak, mnogo tuzna pesma. Nadam se da se ne osecas tako. Smaragdni kamičak and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 29, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2019 Ma Kamicak, evo ja ti odgovorno tvrdim da niko nije vredan toga... Znas ti ono "zbog mene ne placi, suza nisam vredan, kasno je da se sada menjam..." Muskarci su ti stoka ponekad, mozda i cesto shvati to i ne sekiraj se. Ljubac. Flojd and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 29, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2019 1 hour ago, Anika рече Ljubac Anika, Milica Bajic and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 29, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2019 Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 30, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2019 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 30, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2019 пре 11 часа, Anika рече Ma Kamicak, evo ja ti odgovorno tvrdim da niko nije vredan toga... Znas ti ono "zbog mene ne placi, suza nisam vredan, kasno je da se sada menjam..." Muskarci su ti stoka ponekad, mozda i cesto shvati to i ne sekiraj se. Ljubac. Anikice, Anikice bas si nevaljala. Anika је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 30, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2019 пре 3 минута, Liga Džentlmena рече Anikice, Anikice bas si nevaljala. Moram da se apdejtujem uz nove generacije. Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 30, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2019 пре 2 минута, Anika рече Moram da se apdejtujem uz nove generacije. Drz se ti nas rokera. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука