Jump to content

Шта ЈА тренутно слушам...

Оцени ову тему

Oglo

Препоручена порука

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

@ Stole

spot je u cast ovima sa The Pirate Bay :)

У том случају спот подржавам без резерве :)))

Јели бре, како то да си ти о томе толико обавештена а ја немам појма? Много си сестро сумњива. Да немаш можда неки грех који ниси исповедила? :D

Подели на овим сајтовима

to samo Bog zna :D 

gledam spot celog dana i otud sam skapirala :D

a ima i info i na wikipediji :)

Подели на овим сајтовима

to samo Bog zna :D

gledam spot celog dana i otud sam skapirala :D

a ima i info i na wikipediji :)

Да, да, да... чим неко пише толика оправдања мени је одмах све јасно :)

Подели на овим сајтовима

@ Stole 

pazi ovu njihovu

Штета (за мене) што тек сад чујем за њих. Оригинални су до бола. Позитивни лудаци. Само нек потрају. Сигурно није јефтино снимити квалитетан спот. А не да је квалитетан него перфекција. Бар за мене.

Нисам неки музикалан тип. Музика се углавном труди да ме увуче у неко афектно стање и да ме избаци из равнотеже (при томе шаљући неку приземну поруку) а то ми се не допада уопште па је аутоматски игноришем и држим на пристојној дистанци. Најгоре у свему је што се музика углавном бави срцедрапатељским темама па је страшно отужна. Ово је нешто што могу да сварим и да при томе уживам.

ПС

Пошто немам свој ФБ налог јер сам сирома човек, упао сам на налог једног мог пријатеља и окачио Free MP3. Нисам мого да се уздржим. Страшно. Биће хаос на друштвеној мрежи.

Подели на овим сајтовима

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...