Саша M. Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Когда вы познаете себя несколько, поймете свое бессилие стать такой, какой должны быть, то перестанете осуждать кого-либо, тем более презирать.Игумен Никон (Воробьев) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Новембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2014 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Ронин је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivanaika Написано Новембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2014 ivanaika је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Новембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2014 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Новембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2014 Ронин and ivanaika је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Новембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2014 blue and Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 1 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Новембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2014 Давор73 and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Новембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2014 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Новембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2014 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viikica Написано Новембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2014 Ронин and Натан је реаговао/ла на ово 2 "Црква је као брод. Када уђеш у брод,и да се заборавиш и да задремаш и да заспиш,брод те и даље носи. Превешће те куда си наумио. Треба само да уђеш." (Старац Пајсије Светогорац) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука