Млађони Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Kaлуђер а слуша металике! Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Kaлуђер а слуша металике! ja sam panker u mantiji evo ti metalika RYLAH, Данче* and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 Млађони, Данче* and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 25, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2014 ja sam panker u mantiji Панкер у сакоу старом обукао мантију. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Радосна Написано Октобар 26, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2014 Milica89 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Октобар 27, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2014 Ронин, Данче*, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Milica89 and Ронин је реаговао/ла на ово 2 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica89 Написано Октобар 28, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2014 Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=x9wClJmqL9A Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viikica Написано Октобар 30, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2014 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Црква је као брод. Када уђеш у брод,и да се заборавиш и да задремаш и да заспиш,брод те и даље носи. Превешће те куда си наумио. Треба само да уђеш." (Старац Пајсије Светогорац) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 31, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2014 Фантастични су )http://www.youtube.com/watch?v=D9I6qHF8Q84 мирођија, nana, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука